کد خبر:۳۹۸۸۰۹

کشف مخفیگاه گروهک‌های تروریستی

سخنگوی وزارت کشور گفت: در پی اقدامات امنیتی در هفته‌های پایانی سال گذشته در سیستان و بلوچستان، مخفیگاه گروهک‌های تروریستی کشف شد و تعداد قابل توجهی از آنها دستگیر شدند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور درباره آخرین وضعیت دستگیری اعضای گروهک تروریستی جیش‌العدل در سیستان و بلوچستان و مرزهای شرقی کشور، گفت: خوشبختانه در پایان سال گذشته در حوزه امنیتی و در سیستان و بلوچستان به‌لطف خدا کارهای بسیار خوبی انجام شد.



وی افزود: در پی اقدامات امنیتی که در سیستان و بلوچستان و در طی هفته‌های پایانی سال گذشته در این منطقه انجام شد، مخفیگاه گروهک‌های تروریستی کشف شد و تعداد قابل توجهی از آنها هم دستگیر شدند که البته باید این توفیقات را مرهون همدلی و همکاری همه نیروهای امنیتی، انتظامی، مرزداری، سپاه پاسداران و شورای تأمین استان سیستان و بلوچستان بدانیم.


سخنگوی وزارت کشور، اظهار داشت: تعدادی از عوامل، آمرین و قاتلینی که در سنوات گذشته افرادی را به شهادت رسانده بودند، دستگیر شده‌اند که خوشبختانه این کار در حال تکمیل است و این پرونده هرروز نسبت به قبل تکمیل‌تر می‌شود.


امیری با بیان اینکه روند تکمیل این پرونده خیلی خوب بوده و پیشرفت‌های خیلی خوبی نیز حاصل شده است، خاطرنشان کرد: در بررسی‌ها، عوامل ناامنی از سال ۱۳۸۶ به بعد معلوم و مشخص و تعدادی هم دستگیر شده‌اند که فعلاً این مقدار از جهت امنیتی قابل انتشار است که در آینده و به‌موقع اطلاع‌رسانی بیشتری صورت خواهد گرفت.

 
 

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار