آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۸۹۴۵
فوتبال انتخابی یورو ۲۰۱۶

پیروزی آلمان در خاک گرجستان/ پرتغال بدون گلزنی رونالدو صدرنشین شد

رقابت های فوتبال انتخابی یورو ۲۰۱۶ با پیروزی آلمان، اسکاتلند، رومانی و پرتغال پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در گروه D تیم آلمان قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ در خانه رجستان به میدان رفت و با دو گل میزبانش را شکست داد. مارکو رویس و توماس مولر در این بازی برای ژرمن ها موفق به گلزنی شدند.

 

در دیگر بازی مهم این گروه جدال ایرلند و لهستان با تساوی ۱-۱ خاتمه یافت. پژکو در دقیقه ۲۶ برای لهستان و لانگ در دقیقه ۹۰ برای ایرلند گلزنی کردند.

 

از همین گروه تیم اسکاتلند در یک بازی یک طرفه ۶-۱ جبل الطارق را در هم کوبید.

 

در گروه F تیم رومانی ۱-۰ جزایر فارو را بدرقه کرد، اسرلند شمالی ۲-۱ مقابل فنلاند برنده شد و مجارستان و یونان نیز به تساوی ۰-۰ رضایت دادند.

 

در گروه I تیم پرتغال در خانه موفق شد صربستان را ۲-۱ شکست بدهد و با ۹ امتیاز به صدر جدول رده بندی صعود کند. در این بازی ابتدا ریکاردو کاروالیو در دقیقه ۱۰ میزبان را پیش انداخت، اما نمانیا ماتیچ در دقیقه ۶۱ کار را به تساوی کشاند. شادی بازیکنان صربستان فقط دو دقیقه طول کشید؛ چرا که فابیو کوئنترائو در دقیقه ۶۳ گل گل دوم پرتغال را زد تا تیمش در شبی که کریستیانو رونالدو موفق به گلزنی نشد، سه امتیاز حساس را بدست بیاورد.

 

از همین گروه تیم آلبانی در خانه ۲-۱ از سد ارمنستان قعرنشین گذشت.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار