کد خبر:۳۹۹۱۰۸

کشف تونل های داعش در تکریت

یک مقام امنیتی عراق در استان صلاح الدین، از کشف تونلهای ساخته شده توسط گروهک تروریستی داعش در شهر تکریت خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اینترنتی الوعی نیوز، به گفته این مقام ، تروریستهای داعش از این تونلها برای ذخیره سازی تسلیحات و نگه داشتن غیرنظامیان به گروگان گرفته شده در شهر تکریت استفاده می کرد.


مقام یاد شده که خواست نامش فاش نشود، توضیح داد: نیروهای امنیتی و مردمی در عملیات مستمر خود پنج تونل را در تکریت کشف کردند که سه تونل در دوران رژیم صدام بطور کامل ساخته شده بودند.
 

وی ادامه داد: در درون یکی از این تونلها به طول هفت کیلومتر، 180 نفر از عناصر گروهک جنایتکار داعش بازداشت شدند و داعشی ها در این تونل 20 زن بازداشت شده در شهر موصل را نگهداری می کردند. داعش در این تونل تسلیحات سنگین و نیمه سنگینی که برای یک لشکر کافی است، ذخیره کرده بود.



وی افزود: واحد مهندسی ارتش عراق همچنین موفق شد سه هزار مین، بمب و بسته انفجاری کار گذاشته شده توسط جنایتکاران داعشی در مناطق مختلف استان صلاح الدین را خنثی کند.
 

ارتش عراق در یک ماه گذشته عملیات گسترده ای برای آزاد سازی استان صلاح الدین از دست تروریستهای داعش انجام داده است.

 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار