آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۵۵۸
گزارش تمرین سرخپوشان؛

جلسه جادوگر با لیدرهای پرسپولیس/ صلوات هواداران برای گلزنی تادئو

تمرین امروز پرسپولیس تحت تاثیر حضور علی کریمی در ورزشگاه درفشی فر قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علی کریمی ۲ ساعت پیش از آغاز تمرین و از ساعت ۱۴ در وزشگاه درفشی فر حضور یافت.

 

او جلسه ای با بازیکنان تیم برگزار کرد. کریمی در ادامه با لیدرهای پرسپولیس نیز که به شدت ناراحت بودند، صحبت کرد و با آنها جلسه گذاشت.

 

بازیکنان پرسپولیس که دیروز در ترکیب اصلی پرسپولیس مقابل راه آهن حضور داشتند، به مدت ۳۰ دقیقه به ریکاوری پرداختند و پس از آن نیز محل تمرین را ترک کردند. سایر نفرات تیم نیز زیر نظر اعضای کادر فنی به مرور هار تاکتیکی و کار با توپ پرداختند.

 

هادی نوروزی که دیدار دیروز را به دلیل مصدومیت از دست داد، امروز پا به پای سایر نفرات تمرین کرد.

 

در تمرین امروز محمدرضا خانزاده دوربین یکی از عکاسان را گرفت تا عکس بیندازد، اما با تذکر حسین عبدی مواجه شد.

 

گلزنی تادئو نیز یکی دیگر از اتفاقات تمرین امروز بود. این مهاجم برزیلی که هنوز در لیگ برتر گلی به ثمر نرسانده، در تمرین امروز نیز گلزنی کردند و اندک هواداران پرسپولیس نیز پس از آن صلوات فرستادند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار