آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۶۴۵
مهدی طارمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

درخشان گناهی در ناکامی‌های پرسپولیس ندارد

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هواداران حق دارند که اعتراض کنند و پیشکسوتان پرسپولیس را تشویق نمایند، اما باید به سرمربی کمک شود.

مهدی طارمی در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نتیجه اخیر سرخپوشان در لیگ برتر و در آستانه دیدار با النصر عربستان اظهار داشت: ما نتوانستیم آنچنان که باید خوب بازی کنیم و مقابل تیم قعرنشین و البته 10 نفره راه آهن متوقف شدیم. امیدوارم بتوانیم این نتیجه را در دیدارهای آینده جبران کنیم.

 

وی افزود: هواداران حق دارند که اعتراض کنند و پیشکسوتان پرسپولیس را تشویق نمایند، اما باید به سرمربی کمک شود. به نظرم حمید درخشان در این ناکامی ها گناهی ندارد. این ما بازیکنان هستیم که باید گل بزنیم، نه سرمربی. با این تساوی فاصله مان با تیم های پایین جدول نیز کمتر شد و این می تواند به معنای یک زنگ خطر برای مان باشد.

 

مهاجم پرسپولیس درباره حواشی اخیر اردوی این تیم گفت: به نظرم باشگاه باید با اینگونه حواشی برخورد کند تا چنین رفتارهایی تکرار نشود. ما بازیکن هستیم و نباید درباره چنین مسائلی حرف بنزیم، اما باید این را بگویم اتفاقاتی در پرسپولیس رخ داده که در هیچ کجا ندیده و نشنیده بودم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار