کد خبر:۳۹۹۶۹۱

جزئیات افزایش حقوق معلمان در سال جدید

فانی گفت: طرح رتبه بندی معلمان را که در آخرین جلسه هیئت دولت درسال ۹۳ به تصویب رسید، نیز امسال با همکاری دولت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور دنبال خواهیم کرد.

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو»، وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس احکام جدید، حقوق دریافتی معلمان از ۱۶۰ تا۶۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت و ۱۴ % افزایش حقوق کارکنان در سال ۹۴ نیز به آن اضافه می شود.


علی اصغر فانی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما از صدور احکام رتبه بندی معلمان از اول مهر خبر داد و  افزود: براساس این طرح معلمان به رتبه های پایه ارشد ، خبره و عالی تقسیم می شوند و در صدد افزایش مهارت های حرفه ای خود برمی آیند.


وی گفت: شاخص های رتبه بندی معلمان را تا شهریور مشخص می کنیم و به تصویب دولت خواهیم رساند.

 

فانی افزود: برای اجرای زودتر طرح رتبه بندی معلمان این طرح را در دولت تصویب کردیم اما در صورت اصرار مجلس شورای اسلامی برای قانونی شدن این طرح دولت این آمادگی را دارد که طرح را برای تصویب به مجلس ارائه کند.

 

فانی به جذب نیرو در این وزارتخانه نیز در سال 94 اشاره کرد و گفت: قول استخدام 5 هزار نیرو در آموزش و پرورش را از طریق ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان از سازمان مدیریت و برنامه ریزی گرفته ایم و به زودی آزمون استخدامی برگزار خواهیم کرد و اولویت استخدام با مربیان پیش دبستانی خواهد بود.

 


5 اولویت آموزش و پرورش در سال جدید

 

ساماندهی نیروی انسانی، افزایش مشارکتهای مردمی، تمرکززدایی، عملیاتی کردن بودجه و ارتقای کیفیت مدیریت آموزشگاهی از اولویتهای وزارت آموزش و پرورش در سال 94 است.

 

علی اصغر فانی، به اجرایی شدن سند تحول در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته از131راهکار سند تحول40 راهکار اجرایی شد و امسال تصمیم داریم این راهکارها را افزایش دهیم.

 

وی افزود: اجرایی کردن سند تحول مبنای برنامه ششم توسعه آموزش و پرورش خواهد بود و نقشه راه سند تحول را آماده کرده ایم و به زودی تصویب خواهیم کرد.

 

فانی گفت: طرح رتبه بندی معلمان را که در آخرین جلسه هیئت دولت درسال 93 به تصویب رسید، نیز امسال با همکاری دولت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور دنبال خواهیم کرد.
 

 

منبع:واحدمرکزی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷
خواهشا یکی بگه بنده که مثلا الان در رتبه ی خبره هستم یعنی دوباره باید برگردم طبق فرمایشات جناب وزیر محترم و بزگوار و باتدبیر وامید و کاردان و شایسته و بالیاقت و علیه الرحمه رتبه بگیرم یا براساس همون رتبه های اخذ شده توسط همکاران این طرح اجرا خواهد شد . واقعا اگه رتبه هامون حذف بشه و ملاک ها از ابتدا گرفته بشه...
1
0
عمران
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۱
بگو نمی خواهیم اجرایی کنیم چون تا شهریور می خواهید شاخص ها را تعریف کنید لابد تا اسفند می خواهید مدارک را بررسی و رتبه ها ی معلمان را تعیین نمایید و قطعاً به دلیل نداشتن اعتبار در سال 94 پرداختی نخواهید داشت . آقای فانی حقاً معلمان را چه جور آدم هایی فرض کردید خواهش می کنیم تآمل و ... داشته باشید .
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار