کد خبر:۴۰۰۱۹۴

«جیش العدل» مسئولیت حمله به مرزبانان کشور را برعهده گرفت

گروهک تروریستی «جیش العدل» صبح سه‌شنبه مسئولیت حمله شب گذشته به مرزبانان ایرانی در شرق کشور را بر عهده گرفت.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ گروهک تروریستی «جیش العدل» صبح سه‌شنبه (امروز) با انتشار مطلبی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «توئیتر» مسئولیت حمله شب گذشته به مرزبانان ایرانی در شرق کشور را بر عهده گرفت. 

 

بر اساس این گزارش، جیش العدل مدعی شد که در جریان این عملیات دو خودروی مرزبانان ایرانی در منطقه «نگور» در کمین تروریست‌های گردان «عبدالملک ملازاده» گرفتار شده و در جریان آن هشت تن از مأموران مرزبانی شهید شدند. 

 

گروهک تروریستی «جیش العدل» زمان حمله به مأموران مرزبانی ایران را دوشنبه شب اعلام کرد و مدعی شد که در جریان این عملیات هیچ آسیبی به اعضای این گروهک وارد نشد. 

 

نیروهای مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در منطقه نگور حد فاصل میله مرزی ۲۳۹ پایین‌تر از جکیگور با عوامل تروریستی که از داخل خاک پاکستان وارد مرزهای ایران شده بودند، درگیر شده بودند. 

 

تروریست‎های مسلح در این اقدام کور هشت نفر از نیروهای مرزبانی ایران را شهید کرده و به داخل خاک پاکستان گریختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶
خدا لعنتتون کنه همینکه مثل سگ هار از پشت سر بگیرید و فرار کنید بستونه اگه جرات دارید مردانه بیاید جلو نامردای کثافت
0
0
یو سف..........
Iran, Islamic Republic of
۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
سلام انشا الله به زودی نابودی آن گروه وگروهای دیگر راخواهیم دید
0
1
یو سف..........
Iran, Islamic Republic of
۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
سلام انشا الله به زودی نابودی آن گروه وگروهای دیگر راخواهیم دید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار