کد خبر:۴۰۰۲۳۴
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح شد

فکت شیت ایرانی در روزهای آتی منتشر می‌شود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: فکت شیت ایرانی در پاسخ به دروغ‌پردازی آمریکا در طی روزهای آینده منتشر می‌شود.

سیدحسین نقوی حسینی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد حضور تیم مذاکره در صحن غیرعلنی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اهمیت بیانیه لوزان مجلس شورای اسلامی دو ساعت وقت خود را به برگزاری جلسه غیرعلنی با حضور ظریف و دکتر صالحی اختصاص داد.

 

وی تصریح کرد: علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان با حضور در صحن غیرعلنی مجلس پیرامون مسائل فنی توضیحات خوبی را ارائه کرد که یکی از موضوعات اصلی بیانیه لوزان، حفظ امکان تحقیق و توسعه کشور در موضوع هسته‌ای است که  اهمیت بسیار زیادی دارد.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد:‌ وزیرامورخارجه کشورمان توضیحات مفصلی در مورد بیانیه لوزان ارائه کرده و همچنین کاملا در مورد ابهامات به سوالات توضیح دادند.

 

وی خاطرنشان کرد: دکتر ظریف اعلام کرد که نمی‌خواستیم فکت شیت ارائه کنیم اما با دروغ‌ پردازی‌های آمریکا قرار است که فکت شیت ایرانی در طی روزهای آینده منتشر شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار