کد خبر:۴۰۰۲۶۷

چگونه یک عینک استاندارد راتشخیص دهیم؟

رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران گفت: بسیاری از مراکز بدون مجوز لازم از وزارت بهداشت عینک و فریم می‌فروشند. در نتیجه برخی فریم‌های غیر استاندارد وارد کشور می‌شوند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، علی میرزاجانی، رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران  اظهار کرد: انتخاب فریم عینک مقوله‌ای کاملاً علمی است و در رشته اپتومتری به دانشجویان آموزش داده می‌شود و در همه کتاب‌هایی که در خصوص ساخت عینک طبی مطرح می‌شود موضوع انتخاب فریم مناسب برای بیمار نیز وجود دارد.


وی تصریح کرد: متأسفانه در ایران بسیاری از مراکز بدون مجوز لازم از وزارت بهداشت عینک و فریم می‌فروشند و این موضوع موجب می‌شود که هم در ورود فریم عینک کنترلی نداشته باشیم. در نتیجه برخی فریم‌های غیر استاندارد وارد کشور می‌شوند و از طرف دیگر در خارج از مراکز طبی دارای پروانه از وزارت بهداشت عینک به افراد تجویز و فروخته می‌شود.
 

میرزاجانی تأکید کرد: این موضوع موجب می‌شود که افراد زمانی که برای ساخت عدسی مراجعه می‌کنند فریم عینک خود را انتخاب کردند غافل از اینکه فریم عینک باید با توجه به نمره چشم و ویژگی‌های آناتومیک صورت انتخاب شود.
 

وی افزود: یکی از مهمترین فاکتورهای تهیه فریم، قابلیت فریم برای نگهداری خوب عدسی از نظر مسائل اپتیکی است برای مثال عدسی‌های آستیکماتیسم استوانه‌ای هستند و این موضوع باید در تهیه فریم لحاظ شود یا اینکه عدسی‌های قطور برای شماره‌های بالای چشم باید بر روی فریم‌هایی با ویژگی‌های خاص سوار شوند.


میرزاجانی خاطرنشان کرد: برخی عدسی‌ها نیز با اینکه قطور و استوانه‌ای نیستند و حتی نمره‌های پایینی دارند بر روی برخی فریم‌ها می‌نشینند و بر روی برخی دیگر خیر بنابر این باید فریمی انتخاب شود که شرایط اپتیکی مناسب را فراهم کند.
 

رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران افزود:‌چنانچه این شرایط در رابطه با تجویز عینک رعایت نشود موجب می‌شود که کار مجدداً انجام شود و فریم دیگری توسط فرد تهیه شود یا به علت مشکلات مالی عینک مجدد تهیه نشود و کار به شکل ناقص صورت گیرد بنابر این عدسی از روی اجبار روی فریم نامناسب سوار می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری فارس
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار