کد خبر:۴۰۰۲۸
مرادي در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:
امكان وقف اموال دانشگاه آزاد به دليل مالكيت عمومي آن وجود ندارد
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه رازي كرمانشاه گفت: دانشگاه آزاد به لحاظ مالكيت نه از جنس مالكيت دولتي و حقيقي بلكه مالكيت عمومي است بنابراين امكان وقف آن وجود ندارد.
جعفر مرادي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: اموال دانشگاه آزاد را نمي توان وقف خاصي كرد و اگر قرار باشد وقفي صورت بگيرد اموال اين دانشگاه بايد به دولت واگذار شود.
وي با تاكيد بر اينكه دانشگاه آزاد در شرايطي وقف اعلام شده كه از سوي حاميان دولت فشار شديدي به مديريت اين دانشگاه وارد شده است، تصريح كرد: حاميان دولت خواستار عزل جاسبي و اصلاح اساسنامه آن هستند و ظاهراً وقف دانشگاه آزاد براي كاستن از اين فشارها صورت گرفته است.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه اموال دانشگاه آزاد متعلق به بيت المال بوده و تصميم گيري در مورد آن به رهبري بر مي گردد، گفت: مسئولان بايد با نظر رهبري به موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد خاتمه دهند. /انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰