کد خبر:۴۰۰۵۷۱
انتخابات وزنه‌برداری هفت اردیبهشت برگزار می‌شود

سجادی: فدراسیون فوتبال در مورد کی‌روش تصمیم می‌گیرد/ هنوز با استعفای داوری موافقت نشده است

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جونان گفت: درمورد ماندن یا رفتن کی‌روش فدراسیون فوتبال تصمیم خواهد گرفت و ما فقط نظارت می‌کنیم.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، نصرالله سجادی در حاشیه نخستین همایش ملی فنی و تخصصی خانواده هندبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انتخابات فدراسیون وزنه برداری روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود. نامه برگزاری انتخابات این فدراسیون را دیروز امضا کرده و ابلاغ کرده‌ام.


سجادی در باره انتخابات فدراسیون پزشکی - ورزشی و بسکتبال نیز گفت: زمان آنها نیز بزودی اعلام خواهد شد، اما درمورد رضازاده باید بگویم که وی برای حضور در انتخابات وزنه برداری باید از بین فدراسیون و شورا یکی را انتخاب کند.

 

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود وزارت ورزش با حضور محمود مشحون در انتخابات فدراسیون بسکتبال مخالف است، گفت: اگر ما مخالف بودیم که برای وی مجوز از هیأت دولت دریافت نمی‌کردیم. ما با تمام کاندیداها مطابق قانون برخورد می‌کنیم.

 

وی درباره سرپرست فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: اوایل هفته آینده سرپرست این فدراسیون تعیین می‌شود، اما دبیر فدراسیون می‌تواند کارها را فعلاً انجام دهد. افشین داوری اواخر سال گذشته از ریاست فدراسیون دوومیدانی استعفا کرد، ولی هنوز با این استعفا رسماً موافقت نشده است.

 

سجادی درباره اختلاف کارلوس کی‌روش و فدراسیون فوتبال و احتمال رفتن وی از ایران گفت: خود فدراسیون در این باره تصمیم‌گیر است و ما فقط نظارت می‌کنیم.

 

سجادی هرگونه تغییر و تحول در سطح ریاست فدراسیون کاراته را رد کرد و افزود: این فدراسیون رئیس دارد و مشغول به کار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار