استقبال از انتقادات نخبگان پشتوانه اي براي قوي تر شدن دولت است
صادق پور مسيري در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به توصيه رهبر معظم انقلاب به دولت دهم در خصوص استفاده از ذخيره ذهن فعال و پوياي نخبگان اظهار داشت: دهه آينده دهه پيشرفت و عدالت است و در اين راستا استفاده از استعداد نخبگان مي تواند ايران را به جايگاه شايسته خود در جهان برساند.
وي با اشاره به بخش ديگري از سخنان رهبر معظم انقلاب مبني برحضور 85 درصدي ملت در انتخابات دهم رياست جمهوري پتك جمهوريت بر سر دشمنان انقلاب بود، تصريح كرد: با توجه به مشاركت 85 درصدي مردم در انتخابات اين دوره مي طلبد كه همه نخبگان اين بزرگ نمايي را به گوش جهانيان برسانند.
پور مسيري با اشاره به اينكه در حال حاضر كه دشمنان ما در طرح انقلاب مخملي خود موفق نشدند به اهداف خود برسند در حال برنامه ريزي براي دانشگاه ها هستند، خاطرنشان كرد: ضروري است كه در اين عرصه نخبگان و دانشگاهيان ما با برنامه ريزي صحيح وارد ميدان شوند./انتهاي پيام/