به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، پنجمین کنفرانس هوش مصنوعی و رباتیک و هفتمین سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ آزاد ایران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.
کیمیاقلم معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مراسم با تاکید بر اهمیت این سمپوزیوم، گفت: سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ آزاد ایران بسیار مهم است و ارزش آن اگر بیشتر از مسابقات ربوکاپ نباشد، کمتر نیست.
وی ادامه داد: در مسابقات ربوکاپ دست آوردهای علمی حوزهٔ رباتیک دیده میشود، اما در اینجا مشخص میشود که برای کسب آن دست آوردها چه فعالیتها و تلاشهای انجام شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با بیان تاریخچهٔ کوتاهی از شکلگیری مباحث علمی در دوران مختلف تمدن بشری، گفت: گوتنبرگ با ساخت دستگاه چاپ، باعث شد علم مکتوب شود و کتابها بسیار راحتتر چاپ شوند و علم به دیگران منتقل شود.
کیمیاقلم ضمن مثبت خواندن سمپوزیوم رباتیک، تصریح کرد: این همایشها انتقال دانش بین پژوهشگران را امکانپذیر میکند و به همین دلیل در رشد علم اهمیت بسیار زیادی دارد.
وی افزود: امروزه دسترسی به علم بسیار آسان شده است و این میتواند فرصت بسیار خوبی برای پیشرفت شما دانشجویان باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: شما دانشجویان باید از امکانات خوب عصر حاضر استفاده کنید؛ همیشه کسب دانش و دانستن یک اصل زیبا و ابزار آن برای نسل شما بیشتر از هر دورانی مهیا است.
سجودی دبیر اجرایی هفتمین سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ آزاد ایران نیز ضمن قدردانی از تمامی دستاندرکاران برگزاری آن گفت: ۱۲۹ مقاله به دبیرخانهٔ این سمپوزیوم ارسال شده بود که از این تعداد ۶۳ مقاله فارسی و ۶۶ مقاله نیز انگلیسی بود که پس از داوری، در نهایت ۴۰ مقاله جهت ارایه برگزیده شدند.
وی ادامه داد: ارایه مقالات در ۶ نشست تخصصی برنامهریزی شده است و در نهایت ۳ مقالهٔ برتر ضمن کسب جایزه، جهت چاپ در مجلات معتبر علمی انتخاب خواهند شد.
سجودی ضمن قدردانی از معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر کیمیاقلم و دکتر میبدی، گفت: امیدواریم در سالهای آینده بتوانیم با تلاش همهٔ دوستان و دستاندرکاران دانشگاه، سمپوزیوم بزرگتر و باکیفیتتری برگزار کنیم.
همچنین در این مراسم دکتر محمدباقر منهاج، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و استاد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با ارایهٔ مباحثی در خصوص علم رباتیک و کاربردهای آن، به ایراد سخنرانی پرداخت.
در ادامه با برگزاری نشستهای موازی، کارگاههای آموزشی، جلسات ارایهٔ مقالات و انتخاب مقالههای برتر، پنجمین کنفرانس هوش مصنوعی و رباتیک و هفتمین سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ آزاد ایران به کار خود پایان داد.