همایش مذاکرات هسته ای لوزان از دیدگاه علوم سیاسی:
کد خبر:۴۰۲۳۴۱
در دیدار با نائب رئیس مجلس نمایندگان چک؛
روانچی: امیدواریم مذاکرات هستهای به دور از زیاده خواهی طرف مقابل به توافق نهایی منجر گردد
معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه با اعلام آمادگی کشورمان برای مبارزه مشترک علیه تروریسم و افراطی گری، ابراز امیدواری کرد که مذاکرات هستهای به دور از زیاده خواهی و با همکاری و درک بهتر و بیشتر واقعیات از سوی طرف مقابل منجر به انعقاد توافق نهایی شود.
به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» ؛ «وویخ فیلیپ» نائب رئیس مجلس نمایندگان چک که در رأس هیأتی مرکب از نمایندگان مجلس و بخشهای اقتصادی – تجاری به کشورمان سفر کرده است، با «مجید تخت روانچی» معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه ملاقات کرد.
مجید تخت روانچی در این دیدار خاطرنشان کرد: دو کشور از توانمندیها و فرصتهای فراوانی در بخشهای مختلف برای از سرگیری و توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری برخوردارند و جمهوری اسلامی ایران هیچگونه محدودیتی برای این همکاریها ندارد.
معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان ضمن مثبت و مفید خواندن حضور نمایندگان بخشهای اقتصادی – تجاری در ترکیب هیأت جمهوری چک، ضرورت فعال شدن بخشهای خصوصی در راستای ارتقا و تحکیم مناسبات دو کشور را مورد تأکید قرار داد.
وی با اعلام آمادگی کشورمان برای مبارزه مشترک علیه تروریسم و افراطی گری، ابراز امیدواری کرد: مذاکرات هستهای به دور از زیاده خواهی و با همکاری و درک بهتر و بیشتر واقعیات از سوی طرف مقابل منجر به انعقاد توافق نهایی شود.
در این دیدار «وویخ فیلیپ» نیز در این دیدار ضمن اشاره به تمایل و اراده سیاسی کشور متبوعش مبنی بر احیا و توسعه مناسبات همه جانبه اعم از سیاسی، پارلمانی، اقتصادی – تجاری و فرهنگی – عملی با کشورمان اعلام داشت: حضور نمایندگان شرکتهای بزرگ اقتصادی دولتی و خصوصی چک در این سفر نشانگر آن است که دو کشور از ظرفیتهـا و زمینههای فراوانی برای همکاری در بخشهای انرژی، نیروگاهی، محیط زیست، مدیریت آب، حمل و نقل ریلی و جادهای، ماشین آلات، تولید خودرو و ... برخوردارند.
وی با استقبال از پیشرفت مذاکرات هستهای کشورمان، ضرورت مبارزه مشترک علیه تروریسم و افراطی گری را مورد تأکید قرار داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.