سوئد: دانشجویان ایرانی برای جاسوسی می‌آیند!
کد خبر:۴۰۲۳۸۲

سوئد: دانشجویان ایرانی برای جاسوسی می‌آیند!

سرویس امنیتی پلیس سوئد اعلام کرده که افزایش ناگهانی دانشجویان ایرانی در سوئد برای آنها مشکوک است و حدس می‌زنند که جوانان ایرانی برای دزدیدن اطلاعات مربوط به ساخت سلاح به این کشور رفته‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سرویس امنیتی پلیس سوئد اعلام کرده که افزایش ناگهانی دانشجویان ایرانی در سوئد برای آنها مشکوک است و حدس می‌زنند که جوانان ایرانی برای دزدیدن اطلاعات مربوط به ساخت سلاح به این کشور رفته‌اند.

 
بر اساس گزارش روزنامه آفتن‌پوستن، «آرنه کریستین» گفته: «ما شاهد ثبت تقاضاهای بسیار زیادی از سوی ایرانیان برای تحصیل در یک رشته خاص در یک موسسه خاص هستیم، تعداد این تقاضاها به حدی است که (ورود دانشجویان ایرانی) یک تقلب سازمان‌یافته بنظر می‌آید.
 
کریستین برای این شک خود علت هم آورد و گفت که مقامات ایرانی پیش از این گفته بودند که برای دور زدن تحریم‌ها، دانشجویان این کشور به موسسات غربی اعزام می‌شوند تا تکنولوژی‌های لازم را بیاموزند.

 

منبع: فارس

نظرات شما
دانشجوی قمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
یکی نیست بگه نه که شماهام خیلی ناراحت میشین ازین درخواستا...
بچه های ایرانی نباشن که نصف کارای علمی دنیا زمین میخوره
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۴
كافر همه را به كيش خود پندارد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار