کد خبر:۴۰۲۷۴۵
واعظی:

افزایش پهنای باند گیلان از ۷ به ۳۲ گیگا بایت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست با نخبگان و فعالان حوزه ICT استان گیلان گفت: در زمان حاضر، پهنای باند در گیلان ۷ گیگا بایت است که می‌تواند به ۳۲ گیگا بایت برسد.
افزایش پهنای باند گیلان از ۷ به ۳۲ گیگا بایت

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»،‌ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که به همراه کاروان تدبیر و امید به استان گیلان سفر کرده است در نشست نخبگان و فعالان حوزه ICT استان گیلان در پارک علم و فناوری رشت شرکت کرد.

 

در این دیدار ابتدا استاندار محترم گیلان، نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی، مدیران استانی و تعدادی از فعالان و نخبگان حوزه ICT به ارایه گزارش‌هایی از طرح‌ها، پروژه‌ها و عملکرد خود پرداختند.

 

در ادامه واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن ابلاغ سلام رییس جمهور به همه فعالان و نخبگان و دانشگاهیان حوزه ict استان گیلان گفت: یکی از مهمترین برنامه‌ها و سیاست‌های دولت تدبیر و امید واگذاری کارها به بخش خصوصی است.

 

وی افزود: دولت نه قصد تصدی گری دارد و نه قصد رقابت با بخش خصوصی، بلکه هدف دولت فراهم کردن بسترهای لازم برای بخش خصوصی است تا فعالیت خود را گسترش دهد.

 

واعظی با اشاره به طرح حمایت زنجیره وار بخش خصوصی از یکدیگر گفت: شرکت‌های بزرگ و دارای سرمایه می‌توانند در کنار دولت با سپردن بخشی از کارهای خود به شرکت‌های کوچکتر و نوپا یک زنجیره حمایتی را در یک استان و یا کشور ایجاد کنند که این موضوع به نفع هر ۳ طرف است.

 

وزیر ارتباطات با اشاره به بخشی از برنامه‌های اصلی خود در ابتدای قرار گرفتن در این سمت گفت: بنده به مجلس و همکارانم تاکید کردم که یکی از مهمترین اهداف وزارت ارتباطات در این دوره توجه ویژه به فعالان ict و بخش خصوصی است تا بتوانیم در نهایت در زمینه تولید محتوا خودکفا شویم.

 

وی گفت: نهضت تولید محتوا بر اساس همین سیاست شکل گرفت که در آن هدف اصلی حمایت از فعالان، نخبگان، پژوهشگران، شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های خصوصی حوزه ict برای تولید نرم افزارها، برنامه‌های کاربردی و محتواست تا ضمن رونق کسب و کار این حوزه و شکل گیری رقابت سالم و سازنده، امکانات و فناوری‌های لازم برای مردم فراهم شود.

 

واعظی با درآمدزا خواندن عرصه ICT گفت: تنوع محصولات و خدمات و جذابیت‌های موجود در حوزه ICT سبب شد تا همیشه فضا برای فعالیت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان وجود داشته باشد.

 

وزیر ارتباطات با اشاره به طرح موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: بن‌مایه اقتصاد مقاومتی، سپردن کار مردم به خود آنهاست.

 

وی با بیان اینکه در کشور به لحاظ نرم افزاری پیشرفته هستیم، تاکید کرد: جوانان، فارغ التحصیلان و پژوهشگران این مرز و بوم از هوش و استعداد بالایی برخوردارند و این ویژگی‌ها بارز جوانان کشورمان موجب می‌شود که ما به لحاظ نرم افزاری مشکلی نداشته باشیم.

 

واعظی با اشاره به ضرورت توجه به گسترش زیرساخت‌ها گفت: متاسفانه در چند سال گذشته در حوزه زیرساخت فعالیت و سرمایه گذاری چشمگیری نشده است.

 

وی افزود: برای تحقق شبکه ملی اطلاعات و بهبود کیفیت اینترنت نیاز مبرمی به گسترش زیرساخت‌ها و افزایش پهنای باند داشتیم که در این زمینه تا به امروز فعالیت‌های چشمگیری صورت گرفت و پهنای باند ۲ برابر شد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه سازمانی پهنای باند نداشته باشد، قابل قبول نیست، تصریح کرد: در زمان حاضر، پهنای باند در گیلان ۷ گیگا بایت است که می‌تواند به ۳۲ گیگا بایت برسد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به برنامه‌های گسترده در بخش زیرساخت‌ها اشاره و اظهار کرد: اپراتور چهارم پروژه بزرگی است که در پیش داریم.


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان نیز در این نشست گفت: اختیارات دستگاه‌های اجرایی در گیلان در ارتباط با تصمیمات کلان استانی بسیار محدود است.


صفرعلی کریمی پاشاکی با اشاره به اجرای دولت الکترونیک افزود: هنوز مدیریت واحدی برای انجام دولت الکترونیک نداریم.



وی اظهار داشت: دغدغه ما این است که کمیته فناوری پیاده سازی دولت الکترونیک با جدیت دنبال شود و ما در دولت تدبیر و امید با تلاش به دنبال این کار هستیم.


رییس پارک علم و فناوری گیلان نیز در این نشست گفت: علیرغم همه پیشرفت ها در حوزه علوم مختلف، نانو و امور هسته‌ای نیاز به کار و تلاش بیشتر داریم.


مجید متقی طلب با اشاره به مشکل پهنای باند و موضوع اینترنت در این استان افزود: شرکت‌های دانش بنیان با توجه به کارشان از کندی اینترنت در گیلان گلایه دارند.


وی در ادامه با بیان بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه فناوری اطلاعات در استان گیلان اظهار کرد: برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای مدیران و فرمانداران، تاسیس اولین مرکز رشد فناوری اطلاعات (IT)، تشکیل کمیته راهبری IT، تشکیل کمیته‌های آموزشی برای کارکنان دولت و برگزاری دوره‌ها برای واجدین شرایط و تلاش برای جذب سرمایه گذار بخش خصوصی برای عملیاتی کردن سند جامع فناوری اطلاعات از جمله این اقدامات است.


متقی طلب ادامه داد: کمک به توسعه بخش خصوصی و حمایت بخش‌های مختلف دولت همراه با نظارت و کنترل، تنها راه برون رفت از شرایط رکود در فناوری اطلاعات استان، ارتقاء فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان و تسهیل در امور مردم است.


همچنین در این نشست هر یک از فعالان حوزه ICT به بیان برخی از مسایل و مشکلات خود پرداختند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قبل از نشست یاد شده از نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان گیلان بازدید و از نزدیک در جریان طرح ها ارایه شده از سوی این شرکت‌ها قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار