کد خبر:۴۰۲۹۶۹

وزیرخارجه قطر: از توافق‌هسته‌ای استقبال می‌کنیم

وزیر خارجه قطر ضمن ابراز امیدواری به حصول یک توافق هسته‌ای خوب میان غرب و ایران افزود که اعراب به روابط محکم با تهران نیاز دارند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، خالد بن محمد عطیه وزیر خارجه قطر در گفتگو با روزنامه سعودی فرامنطقه‌ای «الشرق الاوسط» ضمن اعلام کرد: اعراب حاشیه خلیج فارس به روابط محکم با ایران نیاز دارند.

 

عطیه در پاسخ به این سوال که توافق ابتدائی در لوزان سوئیس میان ایران و ۵+۱ انجام شده، اگر توافق نهائی در ژوئن انجام شود پیامدهای آن بر سیاست ایران در قبال خلیج فارس و خاورمیانه چه خواهد بود، گفت: ما در شورای همکاری از این توافق استقبال می‌کنیم و امیدواریم توافق نهائی واضح و دقیقی در خصوص برنامه هسته‌ای مسالمت‌آمیز ایران انجام شود. ما به توافقی نیاز داریم که به ایران حق استفاده مسالمت‌آمیز از انرژی هسته‌ای را بدهد و همزمان مانع از دستیابی آن به سلاح شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار