به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محققان میزان مصرف شیر را در ۶۰ فرد بزرگسال به مدت یک هفته مورد بررسی قرار دادند.
محققان سپس اسکن های مغزی افراد را مورد مطالعه و سطح آنتی اکسیدان گلوتاتیون (glutathione) را که بطور طبیعی در سر تولید می شود، بررسی کردند.
این مطالعه نشان داد که سطح glutathione در افرادی که بیشترین میزان مصرف شیر را دارند، بیشتر و در نتیجه خطر ابتلاء به آلزایمر در این افراد کمتر است.
یانگ کوهی استادیار نرولوژی مرکز پزشکی دانشگاه کانزاس گفت: یک تئوری در مورد پیری به نام تئوری رادیکال آزاد، می گوید که استرس اکسیداتیو نقش مهمی در پیری و ابتلاء به بیماری های عصبی مرتبط با پیری مانند آلزایمر ایفاء می کند.
گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان مهم در مغز است و مشخص شده است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو و محافظت از سلول های عصبی ما کمک می کند. بنابراین، افزایش غلظت گلوتاتیون یک راهکار مهم برای سلامت مغز است.
این مطالعه در مجله American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
منبع: جهان نیوز