کد خبر:۴۰۳۳۷۶
نورمحمدی:

از اوضاع مالی پرسپولیس خسته شده‌ایم/ در قطر نشان می دهیم بهترین تیم گروهمان هستیم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس اوضاع مالی این باشگاه را خسته کننده توصیف کرد.

رضا نورمحمدی، مدافع تیم پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» درباره شرایط مالی باشگاه اظهار داشت: بازیکنان واقعاً از شرایط مالی باشگاه خسته شده اند و امیدواریم به زودی این مشکلات حل و فصل شود. متأسفانه هر چقدر به پایان فصل نزدیک می شویم مشکلات رفع نمی شود که این برای باشگاه و هواداران اصلاً جالب نیست و امیدواریم به آن تعهدی که دادند و مشکلات مالی ما را حل کنند.

 

او در خصوص مشکل مالیاتی اش اظهار داشت: مشکل مالیاتی من با پیگیری های که صورت دادم در حال حل و فصل شدن است و امیدوارم بعد از بازگشت از سفر قطر این قضایا به طور کامل حل شود.

 

مدافع کهنه کار سرخپوشان در پایان در خصوص بازی مقابل لخویا گفت: لخویا یک تیم قوی و پرمهره و خوبی است و ما بازی بسیار سختی داریم. این تیم در لیگ کشورش به قهرمانی رسیده اما ما در آسیا متفاوت هستیم و نسبت در لیگ، شرایطمان فرق می کند،. برای اینکه نشان دهیم بهترین تیم این گروه هستیم، باید این تیم را شکست بدهیم تا صعودمان را قطعی کنیم. امیدواریم بتوانیم با امتیاز بازگردیم تا ناکامی بازی مقابل سپاهان که مستحق باخت نبودیم و روی اشتباهات فردی و داوری امتیاز از دست دادیم جبران کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار