به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، هشتمین جشنواره بینالمللی رسانههای دیجیتال که ثبت نام آن تا پایان تیر ماه و اختتامیه آن در مهر ماه است، شامل ۵ بخش اصلی با بیش از ۵۰ نشان «سرآمد» و جایزه نقدی است که «رسانههای همراه و هوشمند» یازده نشان را به خود اختصاص داده است.
دبیر بخش «رسانههای همراه و هوشمند» گفت: یکی از بحثهای پر اهمیت و مخاطب محور امروزی «رسانههای همراه هوشمند» است که کاربر با تولید محتوا سهم بهسزایی در شبکههای محتوایی مبتنی بر رسانههای همراه و هوشمند دارد.
امیر سیاح با اشاره به محتواهای غنی رسانههای همراه و هوشمند در جشنواره امسال گفت: هشتمین جشنواره رسانههای دیجیتال با نگاه به شکلگیری محتوای غنی، ایجاد استارتآپها و کار آفرینی شکل میگیرد و از مزایای ویژه این جشنواره، تنوع محتواهای تولیدی توسط کاربران و مخاطبان در حوزه رسانههای همراه و هوشمند است که داوری آثار در بخشهای نرمافزاری تلفن همراه، سامانههای تلفن گویا، خدمات ارزش افزوده، بازیهای تلفن همراه و شبکههای رسانه محور و اجتماعی مبتنی بر رسانههای همراه و هوشمند انجام میشود.
وی تاکید کرد: مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رگولاتور محتوا در حوزه خدمات ارزش افزوده، نرم افزارهای کاربردی، شبکههای اجتماعی، تلفن گویا، بازیهای تلفنهمراه و تلویزیون هوشمند است که تولید کنندگان اثر میتوانند محتوای تولید شده را به نام خود و با حفظ آثار مالکیت مادی و معنوی ثبت کنند.
سیاح درباره روند تأیید محتوا اضافه کرد: محتواهای تولید شده ابتدا توسط کاربران در سایت loginsaramad.ir ثبت و پس از تأیید توسط کارشناسان، در سایت hamrah.saramad.ir قابل مشاهده است.
جشنواره بینالمللی رسانههای دیجیتال که از سال ۸۶ فعالیت خود را شروع کرده است معتبرترین جشنواره در این حوزه است.