كتاب «وضعيت اسف بار پسران» منتشر شد
کد خبر:۴۰۵۴۴
به همت معاونت پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها

كتاب «وضعيت اسف بار پسران» منتشر شد

چاپ اول كتاب «وضعيت اسف بار پسران» نوشته دكتر لئونارد ساكس با ترجمه نرگس سادات چاوشي درباره پسران و خانواده هاي آن‌ها به همت معاونت پژوهشي نهاد نمايندگي منتشر شد.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، لئونارد ساكس، نويسنده اين كتاب، بنيانگذار و مدير اجرايي مؤسسه ملي آموزش عمومي غيرمختلط و كارشناس برنامه هاي متنوع در مجلات معتبر آمريكا است او كه پزشك خانواده و پژوهشگر روانشناس است در كتاب خود به جديدترين پژوهش‌ها و تجربه هاي گسترده خود درباره پسران و خانواده هاي آنان در غرب پرداخته است.

اين كتاب در رگيرنده 8 فصل است که عناوين آن عبارت است از طرح مسأله، تغييرات در مدارس، بازي هاي رايانه اي، درمان دارويي براي اختلال بيش فعالي يا عدم تمركز «ADHD»، مختل كننده هاي غدد درون ريز، شكست در ابتكار عمل، فقدان الگوهاي اجتماعي جنسيتي، زهرزدايي تأكيد بيش از حد به درمان هاي دارويي براي رفع اختلال بيش فعالي كه در پسران بسيار شايع تر از دختران است. غفلت از اختلالات غدد درون ريز به مشكلات پسران پرداخته است.

كتاب«وضعيت اسف بار پسران» با شمارگان 3 هزار نسخه منتشر شده است و مطالعه آن به اساتيد و دانشجويان رشته هاي مطالعات خانواده، مطالعات زنان، علوم تربيتي، فلسفه تعليم و تربيت و ساير رشته هاي مرتبط با برنامه ريزان آموزشي كشور سفارش مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار