آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۵۸۲۵
جواد روی نیمکت می‌نشیند؛

نکونام دستیار کی‌روش شد، پیروانی مدیر تیم ملی

کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان دستیار کارلوس کی روش انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال امروز با حضور کارلوس کی روش و اعضای این هیات رئیسه برگزار شد و طی آن دستیار ایرانی و مدیر تیم ملی مشخص گردیدند.

 

طبق اعلام مسئولان، جواد نکونام کاپیتان سابق تیم از این پس به عنوان مربی در کنار کی روش خواهد نشست. همچنین افشین پیروانی نیز به عنوان سرپرست تا همان مدیر تیم ملی فعالیت خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
ما تشکر میکنیم از آقای نکونام که در تیم ملی زحمتهای فراوانی کشیدن اما اینکه الان دستیار کیروش بشه با اینکه خودش داره بازی میکنه سرسختانه مخالفم.فقط میخاد یه پستی تو تیم ملی داشته باشه؟!!!ولکنین همینکارا میکنین تیم میشه این.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار