نامه سرگشاده دانشجويان واحد تهران غرب دانشگاه آزاد خطاب به جاسبي
کد خبر:۴۰۸۴۹

نامه سرگشاده دانشجويان واحد تهران غرب دانشگاه آزاد خطاب به جاسبي

جمعي از دانشجويان دانشگاه‌ آزاد واحد تهران غرب، نامه سرگشاده ايي را خطاب به عبدالله جاسبي صادر كردند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو» متن نامه جمعي از دانشجويان معترض دانشگاه‌ آزاد واحد تهران غرب به عبدالله جاسبي به شرح ذيل است:

جناب آقاي دكتر جاسبي

رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي

با سلام به استحضار مي‌رساند كه جمعي از دانشجويان معترض دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران غرب، پيرو بي‌احترامي‌هاي مكرر از سوي دانشگاه و مديريت كه شامل بي‌برنامگي‌ها و جابجايي‌هاي مكرر محل دانشگاه و نيز تغيير و حذف امكانات آموزشي از رشته‌هاي فني مهندسي 87-86-85 ترم اول تا به حال كه باعث اعتراض اكثر دانشجويان ورودي (كامپيوتر-برق-الكترونيك) اين واحد شده است.

دانشجويان رشته‌هاي الكترونيك، كامپيوتر و برق در هنگام ثبت‌نام آدرس دانشگاه را در دفترچه دانشگاه آزاد اسلامي در بزرگراه اشرفي اصفهاني، خيابان حسن آذري مشاهده كرده بودند، پس از قبولي با چيزي خلاف پيش‌بيني خود مواجه شدند به طوري كه تمامي دانشجويان پذيرفته شده به دانشكده تازه تاسيس ديگري واقع در شهرك قدس، خيابان درختي فرستاده شدند كه در اين دانشكده در حال تاسيس كتابخانه و سايت و حتي كلاس كه نيازهاي اوليه يك دانشجو مي‌باشد، وجود نداشت و پس از دو ترم تحصيل در اين دانشكده تازه تاسيس اين واحد دانشگاهي به دانشكده مديريت و حسابداري تبديل شد و تمامي دانشجويان فني به واحد مركزي دانشگاه واقع در بزرگراه اشرفي اصفهاني منتقل شدند كه در اين واحد دانشگاهي فقط قابليت پذيرش دو هزار نفر دانشجو وجود داشت، ولي در مهر ماه سال 87، چهار هزار دانشجو در اين واحد دانشگاهي تحصيل مي‌كردند به طوري كه كلاس‌هاي بيست نفره تبديل به كلاس‌هاي پنجاه نفره شد و تمامي دانشجويان با اين قضيه مشكل اساسي داشتند.

قابل ذكر است، كه در اين واحد دانشگاهي تنها سه كامپيوتر متصل به اينترنت مي‌باشد كه تمامي 4 هزار دانشجو بايد با اين سه كامپيوتر نيازهاي خود را برطرف كنند اما دانشجويان با تمامي اين مشكلات كنار آمده‌اند تا زماني كه دوباره با خبر شدند دانشجويان رشته‌هاي الكترونيك و كامپيوتر و برق بايد از واحد مركزي دانشگاه نقل مكان كنند و به دانشكده در حال تاسيس ديگري واقع در سعادت آباد بروند، به طوري كه در اين دانشكده هم هيچ‌گونه امكاناتي وجود ندارد و دوباره دانشجويان بايد با اين قضيه كنار بيايند و همانطور كه گفته شد، ورودي 86 تمامي رشته‌ها به صورت كارداني مي‌باشد و دانشجويان براي گرفتن يك مدرك كارداني سه بار محل تحصيل خود را تغيير داده‌اند.

قابل ذكر است كه بدانيد حتي دانشجويان الكترونيك و كامپيوترو برق كه نياز شديدي به رايانه همراه دارند، اجازه ورود اين وسيله لازم را به محيط دانشگاه ندارند! و حتي بعضي اوقات حراست دانشگاه با دانشجويان به دليل آوردن رايانه برخوردهاي شديدي مي‌كند.

دانشجويان رشته‌هاي ذكر شده پس از با خبر شدن از منتقل شدن به سعادت‌آباد دوباره باخبر شدند كه بعضي از واحد‌هاي عمومي خود را بايد به ساختمان مركزي واقع در بزرگراه اشرفي اصفهاني بيايند به طوري كه دانشجويان در انتخاب واحدي كه كرده‌اند پس از درس عمومي درس تخصصي را برداشته‌اند و فاصله وقت آزاد بين درس عمومي و تخصصي دانشجويان 10 دقيقه تا 15 دقيقه مي‌باشد و دانشجويان مجبور هستند كه در ظرف 10 دقيقه دانشگاه خود را تغيير دهند.

ضمن اينكه ساختمان جديد دانشگاه واقع در سعادت‌آباد به صورت اجاره‌اي بوده و احتمال تغيير دانشگاه در ترم‌هاي آتي مي‌باشد و اين سوالات براي دانشجويان مطرح است كه آيا اين نقل مكان‌ها همچنان ادامه خواهد داشت؟ آيا ‌اين اتفاق براي دانشجويان ديگر دانشگاه‌ها نيز رخ مي‌دهد؟ آيا ما داشجويان خواسته نامعقولي از رياست دانشگاه داريم؟ و آيا رسيدگي نكردن به اين امور به دليل چند شغله بودن رياست دانشگاه مي‌باشد؟

در پايان ما دانشجويان از رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي خواهشمنديم كه شخصاً به اين موضوع رسيدگي كند و حق ما دانشجويان كه مورد ظلم بي شمار از طرف مسئولان اين واحد قرار گرفته‌ايم باز پس گرفته و به وضعيت تحصيلي ما رسيدگي كند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار