کد خبر:۴۰۹۶۹۴
سرپرست آبی‌پوشان عنوان کرد؛

مخالفت استقلال با تغییر زمان دربی

سرپرست تیم فوتبال استقلال از مخالفت این باشگاه با تغییر زمان دربی پایتخت خبر داد.
مخالفت استقلال با تغییر زمان دربی

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، میرشاد ماجدی درباره تغییر در تاریخ شهرآورد پایتخت گفت: اولین مشکلی که بعد از تغییر در روز بازی متوجه باشگاه استقلال می شود بحث تامین هتل و محل اسکان بازیکنان در شب پیش از بازی است. به طور مثال با یک روز تغییر در تاریخ بازی هفته بیست و نهم ما برابر تراکتورسازی با همین مشکل مواجه شدیم و اگر قرار باشد تاریخ این بازی روز دو شنبه هفته آینده مشخص شود نمی توانیم هتلی را برای برپایی اردوی قبل از بازی هماهنگ کنیم. شاید بهتر است مسئولان سازمان لیگ اگر تصمیمی مبنی بر این کار دارند به فکر فراهم کردن این امکانات برای دو تیم باشند.

 

سرپرست تیم فوتبال استقلال درباره دیدار با تراکتور سازی افزود: خیلی ها می گویند که تراکتورسازی تیم صدر نشین است و نگران بازی ما برابر این تیم هستند اما من می خواهم خارج از مسائل فنی بگویم که فراموش نکنید که ما استقلال هستیم و چند ده هزار هوادار در ورزشگاه خواهیم داشت که مطمئن هستم روز یک شنبه در ورزشگاه حاضر خواهند شد تا از بازیکنان حمایت کنند.

 

وی افزود: بازیکنان ما هم قسم شده اند که در این دو بازی برنده باشند و به جدول نگاه نخواهند کرد. در این دو بازی از حیثیت استقلال دفاع می کنیم و به چیزی جز پیروزی فکر نخواهیم کرد.

 

ماجدی درباره غایبان استقلال در این دیدار تصریح کرد: شکر خدا این هفته محرومی نداریم و به جز رمضانی و مجید حسینی که مدت زیادی است مصدوم هستند، دیگر بازیکنان تا به امروز مشکلی ندارند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار