آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۵۰۶

آنچلوتی: مقابل والنسیا مساوی کردیم، اما عملکردمان قابل تقدیر بود

سرمربی تیم فوبتال رئال مادرید پس از تساوی مقابل والنسیا گفت: ما می خواستیم والنسیا را ببریم اما به هدف‌مان نرسیدیم.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته در خانه مقابل تیم والنسیا با نتیجه تساوی 2 بر 2 متوقف شد تا در دو هفته پایانی مسابقات باشگاهی اسپانیا موسوم به لاالیگا فاصله اش با بارسلونا به 4 امتیاز در صدر جدول برسد و شانسش برای رسیدن به جام قهرمانی بسیار کمرنگ شد.

 

کارلو آنچلوتی پس از این تساوی خانگی اظهار داشت: واقعا مقابل والنسیا نتیجه خوبی را کسب نکردیم و این تساوی کاملا با خواسته‌های ما در تضاد بود.

 

وی ادامه داد: ما تا آخرین جنگیدیم تا پیروز شویم. 2 بر صفر عقب بودیم و شایستگی رسیدن به پیروزی را هم داشتیم،‌هر چند گاهی اوقات جنگیدن خالی برای رسیدن به هدف کافی نیست.

 

سرمربی رئال مادرید گفت: ما مقابل والنسیا فرصت های زیادی برای گلزنی در اختیار داشتیم، ما حداقل چند فرصت صد در صد گلزنی را از دست دادیم و یک پنالتی هم به هدر دادیم.

 

آنچلوتی تاکید کرد: مقابل والنسیا بازی زیبا و تحسین برنگیزی را به نمایش گذاشتیم و اگر چهارشنبه هم مقابل یوونتوس در در ادامه مسابقات لیگ قهرمانان اروپا چنین بازی را انجام دهیم همه چیز خوب خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار