به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان نشریات دانشجویی طی نامه ای درباره انتخابات اخیر مدیران مسئول در " شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی" شکایت و اعتراض کردند.
متن کامل نامه به شرح زیر میباشد:
بسمه تعالی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر سید ضیاء هاشمی
معاون محترم فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
سلام علیکم؛
احتراما با عنایت به برگزاری انتخابات اخیر نمایندگان مدیران مسئول در «شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم» موارد ذیل به عنوان شکایت و اعتراض به فرآیند و نتیجه انتخابات مذکور، حضور محترمتان ایفاد می گردد.
لذا با استناد به ماده 21 شیوه نامه برگزاری انتخابات مورد اشاره، مستدعی است ضمن طرح این شکایت در اولین جلسه شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم (کمیته ناظر بر انتخابات) در اسرع وقت در خصوص رسیدگی به موارد ذیل اقدام لازم را مبذول داشته و این انتخابات را ابطال فرمایید.
1- با عنایت به ماده 12 شیوه نامه انتخابات، بایستی بررسی گردد که آیا نشست انتخاباتی اخیر، دارای حد نصاب لازم (اکثریت مطلقِ) نشریاتِ دارای حق رای بوده و آیا نشست از این منظر رسمیت داشته است یا خیر؟
به عبارت دیگر بایستی با احصاء تعداد نشریات هریک از دانشگاه ها و انطباق آن با جدول مندرج در ماده یک شیوه نامه انتخابات، تعداد کل نشریاتِ دارای حق رای در نشست انتخابات اخیر مشخص شده و «نصف+یکِ» این عدد، معیار حد نصاب جلسه قرار گیرد.
لذا چنانچه تعداد افراد شرکت کننده در نشست، کمتر از حدنصاب فوق باشد، مطابق بند 2 ماده 21 بایستی انتخابات باطل گردد.
2- بر اساس جدول مندرج در ماده یک شیوه نامه انتخابات، سهمیه هر دانشگاه مشخص شده است. حال سوال اینجاست که آیا تعداد نفرات اعزامی از سوی دانشگاه ها به جلسه انتخابات اخیر، مبتنی بر این جدول بوده است یا خیر؟
به عنوان مثال، تعداد نفرات اعزامی از دانشگاه تهران که بنا بر مشاهدات ما حدود 23 نفر بوده، حکایت از آن دارد که بایستی در دانشگاه تهران لااقل 360 نشریه وجود داشته باشد که حائز شرایط مندرج در ماده 7 شیوه نامه انتخابات بوده و در یک سال گذشته حداقل یکبار منتشر شده باشد.
البته پیگیری های ما خلاف این موضوع را نشان می دهد و به نظر می رسد از این جهت، دانشگاه تهران بیش از سهمیه استحقاقی خود، افرادی را به نشست انتخابات اخیر اعزام کرده و بر نتیجه آراء تاثیر مستقیم و قابل توجه گذاشته است.
از سوی دیگر، به برخی از دانشگاه ها مانند دانشگاه امیر کبیر، سهمیه کمتر از تعداد استحقاقی این دانشگاه تعلق گرفته و البته بیم آن می رود که این تبعیض در رابطه با سایر دانشگاه ها نیز اعمال شده باشد که البته تحقیق در این موضوع از سوی وزارت علوم در خصوص کلیه دانشگاهها میتواند این اشکال را تایید نماید.
3- متاسفانه روند اطلاع رسانی به مدیران مسئول نشریات دانشجویی در این دوره از انتخابات بسیار ضعیف بوده و بسیاری از دوستان ما از برگزاری انتخابات اطلاع نداشته و نتوانستند در انتخابات حضور پیدا کنند.
لذا برابر بند 3 ماده 21 شیوه نامه انتخابات بایستی بررسی گردد که آیا کوتاهی در اطلاع رسانی و دعوت از صاحبان حق رای وجود داشته یا خیر؟ در صورت مثبت بودن و احراز کوتاهی در امراطلاع رسانی، طبق ماده مذکور انتخابات باطل خواهد بود.
4- طبق ماده 2 شیوه نامه انتخابات، نظارت بر انتخابات بر عهده شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم می باشد.
بر اساس بررسی ها و پیگیری های بعمل آمده، تنها مدیران و مسئولان وزارت علوم به عنوان مجریان انتخابات در این نشست حضور داشتند و خبری از حضور ناظران غیر دولتی نبوده است که این موضوع نیز محل ابهام و اشکال است.
در خاتمه از جنابعالی مجدانه انتظار داریم تا با رسیدگی عاجل به این موضوع، زمینه احقاق حق نشریات معترض را به نحو احسن فراهم فرمایید.
با آرزوی توفیق الهی
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان- نشریه عهد- مدیر مسئول: حسن عابدینی
2- دانشگاه مازندران- نشریه پابرهنه- مدیر مسئول: مرتضی فغانی
3- دانشکده فنی کرمانشاه – نشریه شکست سکوت- مدیر مسئول: حمید احمدی
4- دانشگاه تهران- نشریه یار دبستانی- مدیر مسئول: مصطفی میرآخوری
5- دانشگاه محقق اردبیلی- نشریه طلوع- مدیر مسئول: حامد یاری
6- دانشگاه محقق اردبیلی – نشریه اعتدال- مدیر مسئول: علیرضا پاریابی
7- دانشگاه یاسوج- نشریه متین- مدیر مسئول: شاهرخ قبادیان
8- دانشگاه یزد- نشریه میثاق- مدیر مسئول: مرتضی شاهمرادی
9- دانشگاه سیستان و بلوچستان- نشریه طلوع - مدیر مسئول: حسن کاربخش
10- دانشگاه شاهد- نشریه تسنیم- مدیر مسئول: خشایار هنرآمیز فهیم
11- دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر- نشریه خاکستری- مدیر مسئول: محمدجواد قسمی
12- دانشگاه سیستان و بلوچستان- نشریه خیمه- مدیر مسئول: عارف سبحانی
رونوشت: 1- جناب آقای دکتر فرهادی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
2- حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای محمدیان، ریاست محترم نهاد رهبری در دانشگاه ها
3- جناب آقای دکتر مخبر دزفولی، دبیر محترم شورایعالی انقلاب فرهنگی
4-جناب آقای دکتر زاهدی، رئیس محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس
5-رسانه ها و جراید عمومی
من مرتضی فروتن تنها
مدیرمسئول نشریه تلخند هستم! در همایش انتخاباتی هیئت نظارت هم شرکت کردم! اول خواستم رای ندم چون نماینده بسیاری از دانشگاه ها مثل بسیج دانشگاه تهران و یا نشریه ای از دانشگاه امام صادق (ع) و ... رو ندیدم!
اما بعد با مشاهده قطب دولتی - نشریه ای (سیاسی) ! تصمیم گرفتم در انتخابات شرکت کنم و به بخش ارزشی و مورد تایید خودم رای بدم!
اما همینجا اعلام می کنم که بنده هم تمایل دارم تا دوباره انتخابات برگزار شود...