چیدمان تیم یونیورسیاد طوری است که نه تیم دانشجویان ضرر کند و نه تیم ملی
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۶۳۳
کاظم‌پور:

چیدمان تیم یونیورسیاد طوری است که نه تیم دانشجویان ضرر کند و نه تیم ملی

نایب رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان آخرین وضعیت تیم ملی دانشجویان برای حضور در یونیورسیاد را تشریح کرد.

کاظم پور در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آخرین وضعیت تیم تیراندازی با کمان کشورمان گفت: هنوز تیم یونیورسیاد به صورت ویژه وارد اردو نشده چون ۴۰ درصد از ورزشکارانی که شرایط حضور در یونیورسیاد را دارند عضو تیم ملی هستند.

 

وی در ادامه افزود: مسابقات انتخابی تیم ملی را انجام دادیم و با توجه به تقویم جهانی و اتفاقاتی که پیش رو داریم و سیاستی که در کمیته فنی وجود دارد، در این خصوص تصمیم گیری می شود. فاصله مسابقات دانشجویان و مسابقات جهانی دانمارک که اولین مرحله کسب سهمیه المپیک با تیراندازی با کمان محسوب می شود ۱۳ روز است و کمیته فنی چیدمان افراد تیم ملی را به شکلی خواهد گذاشت که هم حصول نتیجه در یونیورسیاد امکان پذیر باشد و هم از نظر حرفه ای ضربه ای به تیم ملی وارد نشود و شانس کسب سهمیه المپیک را از دست ندهیم.

 

نایب رئیس بانوان فدراسیون تیراندازی با کمان گفت: شجاعی، رئیس فدراسیون با حساسیت این موضوع را پیگیری می کند و در این خصوص به زودی تصمیم گیری خواهد شد و ترکیب نهایی از طریق فدراسیون اعلام می شود.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار