آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۹۴۶

زرینچه: داور پنالتی استقلال را نگرفت

مربی استقلال گفت: از طرف خانواده استقلال از هواداران استقلال عذرخواهی می‌کنم که نتوانستیم آنچه که می‌خواستند را بدست بیاوریم.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، جواد زرینچه که در غیبت امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پس از شکست تیمش برابر پرسپولیس حاضر شده بود، ضمن تبریک این برد به سرخ‌ها گفت: از معدود دربی‌هایی بود که گردش توپ را می دیدیم. فکر می کنم اگر پنالتی روی ابراهیمی اعلام می شد نتیجه عوض می شد. از طرف خانواده استقلال از هواداران استقلال عذرخواهی می کنم که نتوانستیم آنچه که می‌خواستند را بدست بیاوریم.

او درباره عملکرد داوری در این دیدار اظهار کرد: به جز صحنه ابراهیمی که صد در صد پنالتی بود، چیز خاصی در ذهن ندارم. به هرحال اشتباهات می ‌واند در بازی رخ دهد.

امیر قلعه‌نویی پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس در هفته پایانی لیگ برتر حاضر به حضور در نشست خبری برای پاسخگویی به سوال خبرنگاران نشد.

به جای قلعه‌نویی جواد زرینچه در نشست خبری حاضر شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار