راهپيمايي روز قدس تجليگاه انسجام و اتحاد اسلامي است
به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، دانشجويان بسيجي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي استان يزد در اين بيانيه ضمن محكوم کردن سكوت مجامع بين المللي در قبال اينگونه حركات ددمنشانه و غيرانساني، خواستار رفع محاصره غزه و آزاد شدن راههاي ارتباطي به اين منطقه شدهاند؛ همچنين هر گونه مذاكره سازش آميز از طرف كشورها، دولتها و گروههاي سياسي كه منجر به تضييع حقوق مردم فلسطين شود را بشدت محكوم كردهاند.
اين بيانيه مي افزايد: دانشجويان ضمن حمايت و تجليل از مجاهدت مبارزان فلسطيني و تاكيد بر حمايت از انتفاضه همچنان تنها راه حل مسئله فلسطين را برگزاري انتخاباتي آزاد با حضور تمامي مردم فلسطين با هر قوميت و اعتقادي مي دانيم.
دانشجويان بسيجي 42 دانشگاه و مركز آموزش عالي استان يزد در پايان اين بيانيه با تجديد عهد با آرمان هاي بلند امام راحل (ره) و پيروي از منويات مقام معظم رهبري اعلام كرده است: با تمام توان در جهت پيشبرد اهداف عالي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در راستاي جهاني شدن اين نهضت براي رهايي مستضعفين از چنگال پليد استكبار جهاني گام برداشته و تمامي دانشجويان، دانشگاهيان و امت هميشه در صحنه را به حضور گسترده و دشمن شكن در راهپيماي عظيم روز جهاني قدس فراميخوانيم./انتهاي پيام/