
کد خبر:۴۱۲۰۸۱
جلسه هیات مدیره استقلال لغو شد
جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال که قرار بود امروز برگزار شود لغو شد.
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» بعد از ناکامی استقلال در فصلی که گذشت به نظر می رسید هیات مدیره استقلال خیلی زود تشکیل جلسه دهد تا تکلیف این تیم برای فصل آینده روشن شود اما باز هم قرار نیست مدیران استقلال نشستی داشته باشند.
این جلسه ابتدا قرار بود هفته قبل برگزار شود که این اتفاق نیفتاد و درحالی که قرار بود امروز جلسه سرنوشت ساز مدیران استقلال برگزار شود اما باز هم این نشست لغو شد تا ابهامات در مورد شرایط استقلال بیشتر شود.
درحالی که شاید مزایده چهارم پرسپولیس و استقلال چهارشنبه هفته جاری هم برگزار نشود این طور شواهد نشان میدهد که باشگاه استقلال برای مشخص شدن وضعیتش دوران فرسایشی را در پیش داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.