به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری در نشست خبری سومین جشنواره زیستفناوری جمهوری اسلامی ایران که امروز در ساختمان معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور برگزارشدگفت: این جشنواره سی و یک اردیبهشت تا ۲ خرداد ۹۴ در نمایشگاه بینالمللی تهران سالن خلیج فارس، برگزار میشود.یکی از بحثهای اصلی در علوم نوین بحث بایو است. بایو تکنولوژی یکی از بحثهای اصلی است که در آینده فناوری کشور مورد توجه ما است.
وی افزود : اهمیت بایو تکنولوژی به عنوان یک علم آینده بر کسی پوشیده نیست. و در دو بخش این موضوع باید پیگیری شود. بخش اول پروژههایی است که در حوزه مرز دانش باید طراحی شود و بخش دیگر هم بخش تجاریسازی بایو است که از طریق شرکتها و نهادهای خصوصی اتفاق بیفتد.
معاون علمی رئیسجمهور تأکید کرد: در نمایشگاه زیستفناوری جمهوری اسلامی ایران شرکتها، خصوصاً شرکتهای دانشبنیانی که از طریق خود ستاد یا صندوق نوآوری حمایت شدند را معرفی خواهیم کرد.در حال حاضر قریب به ۱۸۰ شرکت دانشبنیاد در حوزه بایو داریم و نزدیک ۴۰ شرکت آن جزء شرکتهای بزرگ هستند و شرکتهای نوپا نیز در این حوزه زیاد است.
وی با تاکید براینکه شرکتهایی که در بخش بایو درحوزه داور فعالیت میکنند جزء بزرگترین شرکتهای دانشبنیان هستندگفت:ما در مرجعیت علمی به دنبال ایجاد یک بازتاب متشکل از بهترین محققانی که در کشور داریم هستیم و از این محققان به صورت ویژه حمایت خواهیم کرد. به خصوص استادان سرآمدی که دارای مقلات تاپ باشند که در ۵۰ نشریه معتبر دنیا منتشر شده باشند.
معاون علمی رئیسجمهور گفت: امیدواریم بتوانیم ۴ تا ۵ ماه دیگر در رابطه با این برنامه جدید که در معاونت علمی ریاستجمهوری در حال پیگیری است، گزارشات خوبی را ارائه کنیم. برنامه جدیدی که استارت آن از امشب میخورد و امیدواریم نتایج خوبی برای کشور داشته باشد، نتیجه این کار هرچه باشد بالا بردن رتبه علمی کشور را به دنبال خود دارد.
ستاری در پایان خاطر نشان کرد: بحث اصلی حمایت ما در مرجعیت علمی تمرکز روی استادان جوان است ما باید فعالیتهای مرز دانش با تجاریسازی را با هم تفکیک کنیم و دو برخورد متفاوت در این حوزه داشته باشیم.