کد خبر:۴۱۳۰۳۵
بعیدی‌نژاد:

کشتی ایرانی برای پهلوگیری دریمن مجوز دریافت کرده است

مقام ارشد وزارت امور خارجه ایران به خبرگزاری اسپوتنیک گفته است که ایران انتقال محموله بشردوستانه به یمن را مستقیما با سازمان ملل هماهنگ کرده و قرار است کشتی شاهد با مجوز دریافت‌شده از این نهاد در یمن و نه در جیبوتی، پهلو بگیرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از اسپوتنیک، حمید بعیدی نژاد مدیر کل سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه تصریح کرد که تهران محموله‌های امدادی و بشردوستانه را با هماهنگی مستقیم با سازمان ملل به یمن ارسال می‌کند.

 

بعیدی‌نژاد که با این پایگاه روسی زبان گفت‌وگو می‌کرد، گفت: «هماهنگی‌های لازم با آژانس مربوطه در سازمان ملل برای انتقال کمک‌های بشردوستانه انجام شده و کشتی با این مجوز در یمن و نه در جیبوتی، پهلو خواهد گرفت.»

 

کشتی شاهد حامل اقلام دارویی و غذایی، از هفته گذشته راهی یمن شده و انتظار می‌رود امروز یا فردا به این کشور، که برای دو ماه آماج حملات عربستان سعودی بوده، برسد.

 

با وجود آنکه پنتاگون نیز تائید کرده که این کشتی صرفا حامل اقلام بشردوستانه است، اما ریاض تهدید کرده که اجازه ورود این کشتی به یمن را نمی‌دهد.

 

این در حالی است که سازمان‌های حقوق بشری با اشاره به وضعیت ناگوار مردم یمن، خواستار انتقال فوری کمک به این کشور شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار