کد خبر:۴۱۳۲۷۹
اسوشیتدپرس مدعی شد

موارد الحاقی فنی در نگارش سند توافق نهایی محل اختلاف ایران و ۱+۵ است

دیپلمات‌های غربی پیش از آغاز مذاکرات هسته‌ای در وین بین نمایندگان ایران و ۱+۵ از باقی ماندن اختلافات بر سر سند توافق نهایی خبر داده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از اسوشیتدپرس ، دیپلمات‌های غربی پیش از دیدار سطح مدیران سیاسی روز چهارشنبه بین نمایندگان ایران و گروه 1+5 گفته‌اند دو طرف در حال پیشرفت در این گفت‌وگوها هستند.

 

این دیپلمات‌ها، با وجود این، در گفت‌وگو با این خبرگزاری از باقی ماندن اختلافات معنادار بر سر سند توافق نهایی و ملحقات فنی آن خبر داده‌اند.

 

اسوشیتدپرس می‌نویسد دیپلمات‌ها به دلیل آنکه مجاز به بحث درباره این گفت‌وگوها نبوده‌اند خواسته‌اند نامشان فاش نشود.

 

تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای ایران به ریاست سیدعباس عراقچی معاون وزیر خارجه امروز، چهارشنبه وارد وین پایتخت اتریش شد.

 

این دور از گفت‌وگوها به منظور ادامه نگارش پیش‌نویس متن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) با حضور «سید عباس عراقچی» و «مجید تخت روانچی» معاونان وزیر خارجه ایران و «هلگا اشمیت» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از امروز در هتل «پله کوبورگ»  وین از سر گرفته شده است.

 

هیأت‌های دیپلماتیک ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 پنجشنبه (13 فروردین ماه) اعلام کردند به تفاهمی بر سر چارچوب توافق نهایی رسیده‌اند که قرار است زیربنای ادامه رایزنی‌ها تا ضرب‌الاجل خودخوانده 30 ژوئن (9 تیرماه) باشد.

 

بیانیه مشترکی که «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در لوزان قرائت کردند به مشخص کردن رئوس چارچوبی می‌پردازد که طرفین برای توافق نهایی به آن رسیده‌اند.

 

علاوه بر این، ایران و آمریکا همزمان سندهای جداگانه و متفاوتی منتشر کرده‌اند که به شرح جزئیاتی از مفاد مورد توافق طرفین می‌پردازد. محمد جواد ظریف سند طرف آمریکایی (فکت‌شیت) را رد کرده و آن را تلاش طرف آمریکایی برای مصادره به مطلوب تفاهم یاد شده خوانده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار