کد خبر:۴۱۵۱۱۷
 در دیدار رئیس خبرگزاری رسمی بلغارستان مطرح شد

افخم: اراده ایران بر تقویت همکاری و تعامل، گفت‌وگو و مفاهمه با بلغارستان است

سخنگوی وزارت امور خارجه رفت و آمد و مبادله هیأت‌های رسانه‌ای بین تهران و صوفیه را ضامن شناخت بیشتر از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر توصیف کرد و افزود: اراده دولت ایران بر تقویت همکاری، تعامل‌، گفت‌وگو و مفاهمه استوار است.

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبگزاری دانشجو» ؛ «ماکسیم منچف» رئیس خبرگزاری رسمی بلغارستان «بتا» که به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده است، با مرضیه افخم سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

افخم در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های خوب موجود در دو کشور ایران و بلغارستان، از تقویت و گسترش همکاری‌های رسانه‌ای و تبادل اطلاعات و اخبار بین دو کشور استقبال کرد.

 

وی تماس و همکاری میان رسانه‌های دو کشور را مکمل دیگر همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف برشمرد و تبادل اخبار و گزارش‌های معتبر و مستند را برای استحکام و پایداری روابط مهم خواند.

 

افخم با اشاره به تحولات چند وجهی و بغرنج خاورمیانه، سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مهم، تاثیرگذار و با ثبات در منطقه را مبتنی بر صلح، دوستی و همکاری بر پایه‌های تعامل سازنده توصیف کرد.

 

وی گفت: ایران مبارزه با افراط گرایی و تروریسم و بازگرداندن صلح و آرامش و فرونشاندن بحران‌های تحمیلی را بسیار مهم و ضروری می‌داند و همکاری جمعی و نقش رسانه‌ها در این مسیر با اهمیت و تاثیرگذار می‌باشد.

 

مرضیه افخم با اشاره به موقعیت ایران در خاورمیانه، آسیای مرکزی و قفقاز و همچنین نقش بلغارستان در بالکان و اتحادیه اروپا، تقویت و گسترش مناسبات دو کشور را مورد تاکید قرار داد و تحرک دو کشور و تماس‌ها طی دو سال گذشته  را رو به افزایش خواند.

 

وی رفت و آمد و مبادله هیات‌های رسانه‌ای بین دو کشور را ضامن شناخت بیشتر از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر توصیف کرد و افزود: اراده دولت ایران بر تقویت همکاری و تعامل‌، گفت‌وگو و مفاهمه استوار می‌باشد.

 

«ماکسیم منچف» رئیس خبرگزاری بلغارستان نیز سفر خود به ایران و دیدارها و گفت‌وگوهای انجام شده را بسیار مفید و ارزشمند توصیف کرد.

 

وی ضمن توضیح در خصوص فعالیت خبرگزاری بلغارستان و حوزه‌های فعال و شاخه‌های خبری آن در مناطق مختلف اهمیت  و نقش روزافزون رسانه‌ها در موضوعات مهم بین‌المللی و منطقه‌ای را غیر قابل چشم پوشی خواند و گفت: تقویت روابط دو کشور در حوزه رسانه‌ای و خبری چشم انداز خوب و روشنی دارد.

 

وی نقش تبلیغات رسانه‌ها در تداوم و یا خاتمه بحران‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در اروپا (بحران اوکراین) و خاورمیانه (بحران‌های سوریه، یمن و عراق ) را با اهمیت ارزیابی کرد و ابراز  امیدواری کرد‌: دیدار وی از تهران و سفر متقابل مقامات ایرانی در حوزه رسانه‌ای به صوفیا دوره خوبی را برای این همکاری‌های حرفه ای پدید آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار