به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» سخت و سازهای سلطنتی در حرم امام خمینی(ره) طی هفته های اخیر بازتابهاب مختلفی را در پی داشت.
در همین رابطه «انصاری» دفاعیاتی را از این ساخت و سازها ارائه داد، اما این دفاعیات نیز با واکنشهایی جالبی روبرو شد و در شبکه های اجتماعی موجب اعتراضاتی شدید شد.
حجت الاسلام زائری نیز در صفحه اینستاگرام خود به دفاعیان انصاری به شکل زیر پاسخ داده است:
همشهري عزيز و بزرگوار ما جناب آقاي انصاري در پاسخ اعتراضات به ساخت فضاي جديد مرقد امام دو نكته مطرح فرموده اند كه متأسفانه مشكل را بيشتر كرده است.
نخست اين كه گفته اند ما خواسته ايم كاري در حد و شأن امام انجام شود ! كاش اين حرف را كسي ديگر زده بود ، آن وقت انتظار داشتيم جناب انصاري برآشوبد و به عنوان كسي كه سالها توفيق خدمت به آن بزرگمرد الهي را داشته به جوش آيد و فرياد بزند : " آيا مي فهميد چه گفته ايد ؟ آيا شأن روح الهي انقلاب را قيمت سنگ ايتاليايي و طراح دكور خارجي و مشاور ناظر عربستاني تعيين مي كنند ؟ " اما متاسفانه ايشان خودشان صراحتا چنين پاسخي داده اند و به معناي فرمايش خود دقت نداشته اند. ثانيا فرموده اند كه : مي خواسته ايم تناسب و شباهت با مراقد ائمه اطهار و بقاع متبركه حفظ شود كه اين هم متاسفانه عذر بدتر از گناه است.
اتفاقا اشكال از تفكري است كه مرقد امام را كنار بقاع متبركه معصومين عليهم السلام قرار مي دهد در حالي كه حتى از نظر ظاهر بايد اين تفاوت كاملا محسوس و برجسته باشد. پيشوايان دين ما خط و مسير را با تعابيري چون فرمايش امير مؤمنان روشن كرده اند كه " أنا عبد من عبيد محمد " و تأكيد كرده اند كه " لا يقاس بآل محمد من هذه الأمة أحد" و عالمان ديني و بزرگان ما در طول تاريخ شيعه آن قدر نسبت به اين موضوع حساسيت و وسواس داشته اند كه امثال خواجه طوسي رضوان الله عليه با آن عظمت وصيت كرد كه او را پايين پاي كاظمين عليهماالسلام دفن كنند و بر قبرش اين آيه شريفه را بنويسند كه : " و كلبهم باسط ذراعيه ... ".
حتى اگر كسي با سيره علماي سلف و شيوه مراجع تقليد شيعه هم آشنا نباشد مرور سخنان امام راحل در باره نسبت و اعتقادشان در فاصله با خاندان رسول الله كاملا روشنگر و تكان دهنده است. گيرم اصلا اين امام پيشواي مستضعفين و محرومين نبود و فقط بايد سالي يكبار و در مناسبات خاص برخي مسوولان در مسير سفرهاي خارجي و سر راه شان از شمال تهران به فرودگاه امام استراحت كوتاهي هم در كنار اين مرقد منور داشته باشند ، آيا فهم ما از نسبت امام با خاندان رسول اكرم صلوات الله عليهم اين است كه بايد بدون توجه به عناصر بصري و شناختي فرهنگ آييني مرقد ايشان را شبيه حرم مطهر معصومين بسازيم و ذهن و درك مخاطب عمومي را نسبت به مباني اعتقادي ويران كنيم ؟