شانس ارتقای علمی، انگیزه دانشجویان را برای یونیورسیاد بیشتر میکند
غلامرضا امینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص شرایط تیم ملی قایقرانی دانشجویان جهت اعزام به مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان گفت: در ابتدا باید از مسئولان وزارت علوم و پورکیانی، سرپرست فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی تشکر کنم که اجازه دادند این تیم به یونیورسیاد اعزام شود. پورکیانی در جلسه نخست اشاره کرد که اعزام به این مسابقات کیفی باشد و به خاطر درخش قایقرانان در این سال ها مسئولان وزارت علوم اجازه دادند که روئینگ اعزام به کره جنوبی اعزام شود.
وی در ادامه افزود: اردوهای تیم ملی دانشجویان از اواخر اسفند آغاز شد. در روزهای نخست قرار بود دختران در ۵ ماده و پسران در ۳ ماده به اردو اعزام شوند اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که در بخش دختران و پسران در ۳ ماده شرکت کنیم.
رئیس فدراسیون قایقرانی در خصوص انتخاب کادرفنی تیم قایقرانی دانشجویان نیز گفت: انتخاب کادر فنی یک کار تعاملی با وزارت علوم و دکتر پورکیانی بود. وی اشراف کامل به ورزش و فدراسیون ها دارد و ما سعی کردیم بهترین ها انتخاب شوند.فرزام سرمربی تیم ملی دختران و قرائت سرمربی پسران هستند و ما بهترین ها را برای تیم دانشجویان انتخاب کردیم.
وی در خصوص ادامه اردوی دانشجویان در ابهر و میانه گفت: طول دریاچه ورزشگاه آزادی حدود ۱۳۰۰ متر است و برای روئینگ مناسب نیست و ما ادامه اردو را در ابهر و میانه برگزار می کنیم. دکتر پورکیانی در این مورد خوب کار کرد و بازدیدی که از دریاچه آزادی داشت. وی صحبت هایی مطرح کرد و قول مساعد داد تا در صورت کسب مدال دانشجویان ارتقای علمی در دانشگاه داشته باشند. این موضوع انگیزه بچه ها را مضاعف کرده است.