آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۰۰۱
مسابقات تیراندازی جام جهانی مونیخ

پایان تلخ مسابقات بدون کسب سهمیه برای ایران

آخرین روز از مسابقات تیراندازی جام جهانی مونیخ، امروز با برگزاری رقابت بین نمایندگان کشورمان در رشته تپانچه ۱۰ متر بانوان و تفنگ سه وضعیت مردان و با همراهی ورزشکاران مطرح دنیا به کار خود پایان داد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، صبح امروز، در مرحله گروهی رقابت های تپانچه ۱۰ متر بانوان و نمایندگان کشورمان پس از رقابت با حریفان صاحب نام خود در نتیجه، الهام هریجانی با امتیاز ۳۷۷در گروه اول به مصاف ۶۱ حریف تپانچه زن خود رفت  و در گروه دوم نیز فاطمه حسینی با امتیاز ۳۷۸  و بهناز غلامی با امتیاز ۳۷۴  در جدال با ۶۸ ورزشکار مطرح جهان، در مجمع ضمن ایستادن در مکان پنجاه و سوم، سی وسوم و شصت و هشتم  به فینال راه نیافتند.

 

بر اساس این گزارش، در رشته تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت مردان نیز تنها نماینده کشورمان ، حسین باقری که با تلاش فراوان به مرحله نیمه نهایی راه یافته بود  به دلیل عدم استفاده از مهمات استاندارد در تمرینات، از رسیدن به فینال باز ماند و با کسب امتیاز۱۱۴۹٫۴۴ در جایگاه شصت وهشتم ایستاد.

 

مسابقات جام جهانی آلمان با حضور ۹۰۶ ورزشکار از ۸۶ کشور جهان از ۵ لغایت ۱۲ خرداد ماه در شهر مونیخ آلمان برگزار می شود که سهمیه المپیک ۲۰۱۶ ریو در آن توزیع می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار