تکليف مديريت باشگاه پرسپوليس تا پايان هفته مشخص مي شود
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، يك بار ديگر تيم فوتبال پرسپوليس براي كسب يك تساوي پر گل هم خودش را كشت و هم طرفداران پر تعدادش را.
تيم فوتبال پرسپوليس در آخرين بازي از هفته هفتم رقابتهاي ليگ فوتبال ايران در ورزشگاه بزرگ آزادي در مقابل تيم راهآهن (ميزبان) قرار گرفت و طي يك بازي پرانتقاد عملا مشكلات پيش رو را به مديرانش گوشزد كرد.
پرسپوليسها كه به دليل بازي بد و بيبرنامه خود بارها و بارها مورد انتقاد هواداران خود قرار گرفتند، ضمن تحمل اين جو سنگين هرگز نتوانستند بازي قابل قبولي را از خود به نمايش بگذارند؛ به طوري كه آنها چيزي حدود 95 دقيقه (با احتساب پنج دقيقه وقت اضافه نيمه) در مقابل حريف خود بازنده بودند تا اينكه گل وسلي برازيليا توانست آب رفته را تا حدودي به جوي بازگرداند و دامنه انتقادات را تا حدودي كاهش دهد.
در جريان ديدار دو تيم راهآهن و پرسپوليس بارها و بارها عباس انصاريفرد، مديرعامل و زلاتكو كرانچار، سرمربي تيم پرسپوليس مورد انتقاد شديد هواداران قرار گرفتند و پرسپوليس را با بحران تازهاي پيش از دربي 10 مهرماه روبرو کردند.
پرسپوليسها كه در بازي با راهآهن تركيب جديدي را آزمايش ميكردند، باز هم ثابت كردند كه در كارهاي تاكتيكي مشكل دارند، ضمن اينكه بازي با راهآهن و چيدمان بازيكنان در زمين اين واقعيت را به اثبات رساند كه مربي كروات سرخپوشان هنوز قابليتهاي بازيكنان خود را نشناخته است.
با اين وجود ديشب و بعد از بازي پرسپوليس و راه آهن که صداي اعتراض هواداران خشمگين تا بيرون از ورزشگاه نسبت به مديريت و کادر فني سرخپوشان به گوش مي رسيد، عباس انصاري فرد را در يک وضعيت خاص و فوق العاده قرار داده است، بنابراين ممکن است وي براي فرار از زير بار انتقادات دست به يک تغيير و تحولاتي بزند، ولي اگر اين اتفاق نيفتد چه بسا دامنه تغييرات شامل خود وي شود.
گفته مي شود وي شب گذشته اخطار جدي را از ناحيه يک منبع تصميم گيرنده سطح بالا دريافت کرده، ولي تا امروز فرصت خواسته تا آخرين راهکار خود را براي فرار پرسپوليس از بن بست به سازمان تربيت بدني گزارش کند.
با اين وجود و اگر راهکار وي منطقي نباشد چه بسا ظرف اين هفته تغييرات مديريتي پرسپوليس آغاز شود؛ چرا که گزارش يکي از اعضاي هيئت مديره به سازمان تربيت بدني کار خودش را کرده است./انتهاي پيام/