سیدسجاد موسوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور کشورمان مبنی بر اینکه صندوقهای رای باید شفاف سازی شوند گفت: نکته مدنظر است که آیا روحانی که حدود هفت بار یعنی چهار بار در مجلس دو بار در خبرگان و یک بار نیز در رئیس جمهوری توسط مردم انتخاب شد آیا صندوق آراء فرق میکرد.
وی تصریح کرد: این گونه صحبتها منجر میشود که افکار عموم خدشه دار شود چه طور میشود که زمانی که آراء به نفع امثال رئیس جمهور کسب میشود صندوقها شفاف است ولی این روزها که در آستانه انتخابات هستیم بحث از شفاف نبودن صندوقها میشود؟
دبیر هیئت عالی نظارت اتحادیه جامعه اسلامی با بیان اینکه به نظر میرسد روحانی از این کلید واژه برای رسیدن به مقاصدش استفاده میکند اظهار داشت: وی در صندوقهای شفاف، صندوقهای هوشمند را طلب میکند اتفاقی که در سال 88 رخ داد و اذهان عموم را مخدوش کرد باید به وی بگوییم که این گونه صندوقها در نظام جایگاهی ندارد.
وی افزود: امروز بلوغ سیاسی مردم با توجه به فتنههایی که بعد از انقلاب پشت سر گذاشتهایم رشد کرده و سره را از ناسره تشخیص میدهند و این گونه صحبتها برای مردم محلی از اعراب ندارد و از وی میخواهیم که با صحبتهای نکته دارش فهم مردم را دچار انحراف نکند.
موسوی با بیان اینکه بعد از انقلاب دو دستاورد ولایت فقیه و مردم سالاری دینی کسب شد تاکید کرد: مردم سالاری دینی امروز متعالی ترین نوع حکومت در دنیاست و همه کشورها خواسته یا ناخواسته از آن به نیکی یاد میکنند.
وی بیان داشت: این گونه صحبتها به نظر میرسد یکی از دو بال دستاورد انقلاب را هدف گرفته است و انگار برخی میخواهند مردم سالاری دینی را خدشه دار کنند که این امر میتواند خطرناک باشد.
دبیر هیئت عالی نظارت اتحادیه جامعه اسلامی با بیان اینکه سوراخ کردن کشتی تنها منجر به بی اعتمادی در بین مردم میشود گفت: اگر تودههای مردم نیز مانند خواص فکر کنند در مورد شفافیت انتخابات و نظام باید گفت که نمیدانیم چه بلایی سر مشارکت عمومی میآمد به حمدالله مردم ما مانند خواص نگاه نکرده همان طوری که میدانید مصداق مشارکت بالای مردم را در انتخاباتهای متعدد دیدهایم.
وی تصریح کرد: صحبتهای روحانی ما را یاد بیانیههای هاشمی میاندازد که بوی این صحبتها بوی خوبی را به مشام نمیرساند پیش از انتخابات این نوع بیانات می تواند خطرناک باشد.
موسوی با بیان اینکه برخی از سخنان مسئولان میتواند ناامنی را درآستانه انتخابات آغاز کند اظهار داشت: نگرانیم که این نوع تفکرات چوب حراج به حضور مشارکت مردم که بزرگترین سرمایه نظام است بزند.
وی با اشاره به ادامه سخنان روحانی در آن نشست مبنی بر اینکه مردم از برخی از شعارهای پوچ و بی محتوا خسته شدهاند با توجه به اینکه هدف وی از نوع شعار مشخص نبود افزود: روحانی در ادامه سخنانش گفت که مردم خسته شدهاند و میخواهند با جهان تعامل داشته باشند باید به وی بگوییم که رهبر معظم انقلاب دو سال گذشته جواب روحانی را داد و گفتند «بعضیها خودشان خسته شدهاند ولی میگویند مردم از وضعیت فعلی خستهاند، مردم در صحنهاند راه را برای پیکار باز کنید» باید گفت برخی مسئولان خودشان از وضعیت فعلی خسته شدهاند و خستگی خود را پای مردم مینویسند تا اهداف خود را پیش ببرند.
دبیر هیئت عالی نظارت اتحادیه جامعه اسلامی با بیان اینکه در دهه 60 نیز با همین تئوری مردم خسته شدهاند جام زهر را به امام تعارف کردند در پایان خاطر نشان کرد: روحانی مواظب باشد تا مرصاد دیگر رقم نخورد در آن سالها نیز امثال روحانی به امام میگفتند که مردم خسته شدهاند و باید جنگ تمام شود در صورتی که دیدیم مرصادی رقم خورد .