کد خبر:۴۱۶۴۲۹

ایران و تاجیکستان بر گسترش روابط تاکید کردند

وزیر امور خارجه ایران درحاشیه کنفرانس بین المللی امنیت و ثبات در مسکو، با وزیر امور خارجه تاجیکستان دیدار و دوطرف درباره همکاری‌های دوجانبه و موضوعات منطقه‌ای گفتگو کردند.
به گزارش حوزه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» محمدجواد ظریف در این دیدار با اشاره به پیوندهای تاریخی و عمیق بین دو ملت ایران و تاجیکستان، مناسبات دو کشور در همه زمینه ها بویژه در حوزه اقتصادی را قابل توسعه و گسترش دانست.

 

وی ابرازامیدواری کرد: با رفع پاره اى از مشکلات و موانع موجود،زمینه های مناسبی برای تعمیق وتوسعه همکاریهای تجاری و اقتصادی فراهم گردد. 

 

وزیر امور خارجه کشورمان تلاشهای گروههای تروریستی مختلف ازجمله داعش برای تقویت حضور خود در مناطق مختلف آسیای غربی و آسیای مرکزى را نگرانی جدی مشترک برای منطقه ارزیابی و بر همکاری بیشتر مسئولان کشورهای همسایه برای مقابله با آن و همچنین تقویت امنیت و ثبات بیشتر در منطقه تاکید کرد. 

 

ظریف همچنین در این دیدار آرامش و ثبات در تاجیکستان را برای تمامی همسایگان اطمینان بخش و برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم و راهبردی توصیف کرد.

 

وی افزود: نهادهای ذیربط جمهوری اسلامی ایران برای همکاریهای دوجانبه و چندجانبه برای مقابله با تهدیدات امنیتی مشترک و افراط گرایی و تروریسم آمادگی کامل دارند. 

 

ظریف حمایت جمهوری اسلامی ایران از وحدت و انسجام ملی در تاجیکستان که اسلام اعتدالی را مورد توجه قرار داده ، مورد تاکید قرار داد. 

 

سراج الدین اصل اف وزیر خارجه تاجیکستان نیز در این دیدار ضمن استقبال از پیشنهاد جمهوری اسلامی ، دیدار مقامات دو کشور در سطوح مختلف برای تقویت مناسبات دو جانبه در تمامی حوزه ها را امری ضروری خواند. 

 

وی همچنین از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال امنیت ، ثبات و توسعه تاجیکستان قدردانی کرد. 

 

وزیر امور خارجه تاجیکستان گروههای تروریستی، تولید کنندگان و قاچاقچیان مواد مخدر و گروه داعش را از جمله مهمترین تهدیدات امنیتی کشورهای آسیای مرکزی برشمرد و بر تقویت همکاریهای مشترک میان همسایگان در مقابله جدى با این پدیده هاى خطیر و غیر انسانى تاکید نمود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار