آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۹۵۶
تازه کار ما در کمیته المپیک آغاز شده است

شهنازی: شیخ احمد از هم‌صدایی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بسیار خوشحال بود

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: رئیس کمیته المپیک آسیا از هم صدایی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بسیار خوشحال بود.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، شاهرخ شهنازی، دبیرکل کمیته ملی المپیک درحاشیه نشست خبری این کمیته اظهار داشت: بنا ندارم که خیلی صحبت کنم چون قرار است خود هاشمی در مورد نشست شورای المپیک آسیا صحبت‌کند البته در تکمیل صحبت‌های وی چند نکته را لازم به یادآوری می‌دانم. اول اینکه شیخ احمد به نکته‌ای چندین بار گفت: خیلی خوشحالم امروز بین مسئولین ورزش کشور یعنی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم‌صدایی و هم‌زبانی را می‌شنوم.

 

وی ادامه داد: رئیس کمیته المپیک آسیا گاهی در ادوار مختلف در این زمینه نگرانی‌هایی را داشت که جا دارد هم اکنون از آقای هاشمی ریاست کمیته ملی المپیک تشکر ویژه‌ای داشته باشم که این رویکرد را مدنظر قرار داد. در خصوص اخذ این میزبانی هم خود هاشمی زحمات بسیار زیادی کشید و نقشی بی‌بدیل داشت.

 

دبیرکل کمیته ملی المپیک تاکید کرد: حالا که این اجلاس به اتمام رسیده، تازه کار ما آغاز شده و در واقع نقطه آغازی است که باید در آن گام برداریم. البته یادآوری این نکته را ضروری می‌دانم که بسیاری از دوستانم در کنفدراسیون‌های آسیایی تقدیر و تشکر ویژه‌ای از برگزاری این اجلاس داشته‌اند و ایران را مورد ستایش قرار دادند. ما باید این راه را ادامه دهیم و در بحث روابط بین‌الملل جنبه‌هایی را عملی کنیم که این وظیفه کمیته ملی المپیک است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار