كيف‌هاي مدرسه باعث انحراف ستون فقرات نمي شود
کد خبر:۴۱۷۰۳
يك فوق تخصص ستون فقرات در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

كيف‌هاي مدرسه باعث انحراف ستون فقرات نمي شود

يك فوق تخصص ستون فقرات گفت: كيف‌هاي مدرسه چه به صورت يك طرفه و چه به صورت دو طرفه باعث انحراف ستون فقرات نمي‌شود و فقط دردهاي شانه و گردن را در پي خواهد داشت.

دكتر فاخري در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: دانش آموزان بايد در انتخاب كيف مدرسه دقت لازم را داشته باشند تا در زمان استفاده از آن دچار مشكلات نشوند.

وي افزود: بهتر است كيف مدرسه داراي دو بند باشد تا فشار روي يك شانه وارد نشود.

اين فوق تخصص ستون فقرات بيان داشت: استفاده از كيف مدرسه چه به صورت يك طرفه و چه به صورت دو طرفه موجب انحرافات ستون فقرات نمي شود و فقط دردهاي شانه و گردن را در پي خواهد داشت، ولي بهتر است براي ايجاد تعادل از كيف هايي كه داراي دو بند هستند استفاده شود تا سنگيني كيف روي دو شانه تقسيم شود.

فاخري كيف هايي را كه روي شانه حمل مي شوند را مناسب تر خواند و گفت: بهتر است از كيف هايي كه با دست حمل مي شود كمتر استفاده شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار