تیم دانشجویان باید مانند تیم ملی پشتیبانی شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۷۶۶
گودرزی:

تیم دانشجویان باید مانند تیم ملی پشتیبانی شود

وزیر ورزش و جوانان گفت: تیم ملی دانشجویان باید به لحاظ فنی مانند سایر تیم ها حمایت شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در مراسم بدرقه کاروان اعزامی ایران به بیست و هشتمین یونیورسیاد دانشجویان جهان گفت: موضوع ورزش دانشجویان از اعتبار خاصی برخوردار است اما در کشور ما آن طور که باید مورد توجه قرار نمی گیرد سطح مسابقات دانشجویان بسیار بالاست و ما بایستی در میادین از لحاظ فنی قدرتمند ظاهر شویم.

 

وی افزود: به لحاظ ارزش های فرهنگی دانشجویان نماینده دانشگاه ها هستند و انتظار ما از آنها متفاوت است نه اینکه سایر ورزشکاران هر کاری بکنند ولی دانشجویان نه.

 

وزیر ورزش تاکید کرد: ما باید تیم های ملی دانشجویی و دانش آموزی را مانند تیم ملی ببینیم و پشتیبانی ما نباید متفاوت باشد ما دستور قاطع دادیم و فدراسیون ها را ملزم کردیم که از ورزش دانشگاهی حمایت کنند و این ضروری است که همه مشارکت داشته باشند امیدواریم این کاروان نماینده شایسته ای برای کشور باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار