تجربه بالاي بازيكنان علت پيروزي تيم برزيل مقابل تيم اميد ايران بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۱۴
سرمربي فوتسال برزيل:

تجربه بالاي بازيكنان علت پيروزي تيم برزيل مقابل تيم اميد ايران بود

سرمربي تيم فوتسال برزيل پس از پايان بازي تيم هاي برزيل و اميد ايران، علت پيروزي برابر اين تيم را تجربه بيشتر بازيکنان برزيل اعلام کرد.

به گزارش گروه ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، مارکو اولريو سورانو در جمع خبرنگاران در اروميه گفت: بازيکنان تيم اميد ايران بسيار پرتلاش و جنگنده ظاهر شدند و من توقع چنين بازي خوبي را از اين تيم جوان نداشتم.

وي افزود: نتيجه بدست آمده فقط به علت تجربه بين المللي بازيکنان برزيلي بود که توانستند از اغلب موقعيت ها استفاده کنند و بر عکس بازيکنان تيم ملي اميد ايران با وجود موقعيت هاي خوب تنها به علت کم تجربگي به گل‌هاي بيشتري دست نيافتند.

سرمربي تيم ملي فوتسال برزيل با بيان اينکه تيم اميد ايران در آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت، افزود: اين تيم در نيمه دوم ما را تحت فشار قرار داد و پيش بيني مي کنم اين جوانان در آينده نماينده شايسته اي براي فوتسال ايران خواهند بود.

مارکو اولريو سورانو با تقدير از تماشاگران ايراني گفت: رفتار ايراني‌ها براي ما بسيار جالب بود و در صورت تکرار اين دعوت با کمال ميل آن را قبول خواهيم کرد.

سرمربي تيم ملي اميد کشورمان هم گفت: هر چند ما مي توانستيم گل‌هاي بيشتري به ثمر برسانيم اما اين واقعيت انکار ناپذير است که هنوز با برزيل فاصله زيادي داريم و بايد با تلاش و برنامه ريزي خودمان را به سطح اين تيم بزرگ برسانيم.

جواردنيو افزود: از تمام بازيکنانم راضي هستم چون به خوبي دستورات تاکتيکي من را پياده کردند و در لحظاتي تيم قهرمان جهان را تحت فشار قرار دادند و فقط با بدشانسي توپ هاي ما وارد دروازه نشد چرا که هدف ما از اين بازي تنها از بين بردن ترس بازيکنان از تيم هاي بزرگ بود و نتيجه اصلاً اهميتي نداشت.

رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال کشورمان نيز بازي جوانان ايران با تيم قهرمان جهان را بهترين فرصت براي کسب تجربه دانست و گفت: بازي با تيم هاي بزرگ، جوانان ما را آماده نبرد در ميادين بزرگ خواهد کرد.

ترابيان با بيان اينکه اروميه داراي امکانات سخت افزاري مناسبي براي فوتسال است افزود: با هماهنگي با مسئولان استان، به زودي اين استان نماينده اي در مسابقات فوتسال کشور خواهد داشت.

لازم به ذكر است، در بازي تيم فوتسال برزيل و اميد ايران که در ورزشگاه 6 هزار نفري الغدير اروميه برگزار شد، تيم برزيل با نتيجه 4 بر 1 تيم اميد ايران را شکست داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار