کد خبر:۴۲۰۳۱۴
حاجي‌تاروردي خبر داد:

عدم توسعه گفتمان فناوري و صنعت

مديرکل دفتر امور فناوري استان‌هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تاکيد کرد: گفتمان در زمينه فناوري و صنعت توسعه پيدا نکرده است.

به گزارش  گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، محمدصادق حاجي‌تاروردي با اشاره به اينکه هر جشنواره‌اي در اطلاع رساني و تبادل اطلاعات ميان کساني که در يک زمينه کار مي‌کنند بسيار موثر است، بيان کرد: افراد زيادي در سرتاسر دنيا هستند که در يک زمينه واحد کار مي‌کنند، اما از يکديگر خبر ندارند؛ برگزاري جشنواره‌ها، همايش‌ها و فستيوال‌ها باعث مي‌شود آدم‌ها دور يکديگر جمع شوند.

 

وي افزود: ثمره‌ي هر جشنواره‌اي که با برنامه‌ريزي درست برگزار شود، فرهنگ‌سازي مناسب است.

 

مديرکل دفتر امور فناوري استان‌هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با بيان اينکه بايد گفتمان‌ها در زمينه فناوري و صنعت توسعه پيدا کنند، اظهار کرد: متاسفانه‌ها در اين زمينه فعاليت‌هاي زيادي انجام نشده است و برگزاري جشنواره‌هاي تخصصي مي‌تواند به ديده شدن و شناخت بيشتر کمک کند.

 

وي تاکيد کرد: جشنواره‌هاي محلي براي رقابت هستند و رقابت هم معمولا باعث بالا رفتن کيفيت مي‌شود. وقتي در جشنواره‌اي بهترين‌ها انتخاب مي‌شوند، هرکسي براي دست‌يابي به اين بهترين سعي مي‌کند کيفيت کار خودش را در آينده بالا ببرد.

 

حاجي تاروردي در پاسخ به اين پرسش که برگزاري جشنواره‌هاي موضوعي چقدر مي‌تواند براي آگاهي بخشي مردم مفيد باشد، عنوان کرد: براي معرفي کردن موضوعي به مردم بايد از ابزار زمانه استفاده کنيم و امروز ما اينترنت، تلويزيون، رسانه‌هاي مکتوب و ديگر ابزار مورد استفاده در اين زمينه را داريم، جشنواره‌ها هم مانند پرچمي هستند که وقتي برافراشته مي‌شوند، همه متوجه حضور آن‌ها مي‌شوند و اين توجه همان چيزي است که مي‌توان براي آموزش و فرهنگ سازي از آن استفاده کرد.

 

مديرکل دفتر امور فناوري استان‌هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در پايان يادآور شد: نبايد در کارهايمان فقط به بيان ديدگاه‌هاي خودمان بسنده کنيم، بلکه گاهي لازم است عقايدمان را به سمت ديدگاه‌هاي عمومي مردم نيز تغيير دهيم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار