کد خبر:۴۲۰۴۳۸
وزیرخارجه انگلیس:

ایران باید انعطاف بیشتری از خود نشان دهد

وزیر خارجه انگلیس از تهران درخواست کرده است براي دستيابي به توافق هسته اي انعطاف بيشتري از خود نشان دهد.

به گزارش حوزه سیاست خارجی «خبرگزاري دانشجو»، شبکه تلويزيوني العربيه در خبري فوري گزارش داد فیلیپ هموند، وزیر خارجه انگلیس از تهران درخواست کرده است براي دستيابي به توافق هسته اي انعطاف بيشتري از خود نشان دهد.

 
خبرگزاری رویترز گزارش داد فیلیپ هموند، وزیر خارجه انگلیس امروز اعلام کرد ایران نیازمند انعطاف بیشتری برای رسیدن به توافق هسته ای با قدرت های جهانی است.
 
 
وی هنگام ورود به نشست وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: ما نیازمند انعطاف بیشتری از جانب شرکای ایرانی مان برای رسیدن به یک توافق هستیم؛ اما احتمال می رود این مذاکرات حتی بعد از مهلت پایانی آن ادامه پیدا کند.
 
وی در ادامه افزود: این مذاکرات هم اکنون در حال برگزاری است و امیدواریم تا هفته آینده شاهد پیشرفتی ملموس باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
در برابر شما آدم کش های جنایتکار حیله گر هیچ انعطافی نشان نمی دهیم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار