آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۰۰۳

مصدومیت بهترین بازیکن لهستان در آستانه دیدار با ایران

دریافت کننده تیم ملی لهستان که به عنوان امتیازآورترین بازیکن والیبال این کشور شناخته شده، در آستانه بازی با تیم ‌ملی والیبال ایران مصدوم شد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بارتوش کورک، ستاره تیم ملی والیبال لهستان که پس از یک سال مصدومیت در لیگ جهانی ۲۰۱۵ برای این تیم به میدان رفته بود در آستانه بازی با ایران و در جریان تمرینات این تیم در تهران بار دیگر مصدوم شد.

 

کورک دریافت کننده قدرتی و یکی از بهترین مهره‌های لهستان است که تاکنون بیشترین امتیاز را برای تیمش در مسابقات لیگ جهانی گرفته بود.

 

هنوز میزان آسیب‌دیدگی‌ این بازیکن لهستانی مشخص نیست و بازی کورک مقابل تیم ‌ملی والیبال ایران در هفته هفتم لیگ جهانی در هاله ای از ابهام قرار دارد.

 

تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان روز جمعه از ساعت ۲۱ به مصاف هم می‌روند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار