کد خبر:۴۲۱۰۷۴
از سوی یک نماینده مجلس صورت گرفت

هشدار نسبت به شیوع بیماری مرس/ افشای علت افزایش بیماری‌ انسان و دام

نماینده مردم ارومیه درمجلس گفت: از آنفلوآنزای مرغی خطرناکتر بیماری مرس است که با سفر حجاج به عربستان سعودی در طی چند ماه آینده ممکن است که شیوع پیدا کند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» نماینده مردم ارومیه درمجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی نقاط کشور، علت آن را کاهش نظارت بر عملکرد کشتارگاه‌ها خواند و تاکید کرد: در طی روزهای اخیر انجمن آزمایشگاه‌های کشور به این نکته تاکید داشته که مسئولان باید برای تامین سلامت گوشت از مرحله ذبح در کشتارگاه تا خروج آن تمام موارد بهداشتی را رعایت کنند که متاسفانه مدتی است نظارت بر رعایت نکات بهداشتی در کشتارگاه‌ها کاهش پیدا کرده است.

 

عابد فتاحی تصریح کرد: اخیراً در نامه‌ای به وزیر بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی این موضوع را متذکر شدم که نظارت بر سلامت مواد گوشتی کاهش پیدا کرده است و باید سازمان دامپزشکی کشور به این نکته دقت کند، زیرا اگر نظارت‌ها به خوبی صورت نپذیرد وارد مرحله ای از افزایش بیماری‌های خطرناک می‌شویم که کنترل آنها بسیار سخت است.

 

عابد فتاحی با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزای مرغی در استان مازندران، عنوان کرد: در خصوص شیوع این بیماری گزارش‌هایی به کمیسیون بهداشت ارسال شده است که واقعیت دارد، اما اینکه این بیماری تاکنون به انسان منتقل شده باشد هیچ گزارشی مطرح نشده است، البته در شناسایی حیوانات و پرندگانی که به این بیماری مبتلا هستند باید دقت‌های لازم به عمل آید، زیرا پرندگان بیمار حرکتی کُند داشته و قدرت پرواز ندارند.

 

نماینده مردم ارومیه درمجلس شورای اسلامی افزود: البته از آنفلوآنزای مرغی خطرناکتر بیماری مرس است که با سفر حجاج به عربستان سعودی در طی چند ماه آینده ممکن است که شیوع پیدا کند، متاسفانه به رغم تمام تلاش‌ها در کره جنوبی 27 نفر تاکنون از ابتلا به این بیماری کشته شدند و در ایران در 2 سال قبل شیوع این بیماری کشنده سابقه داشت، بنابراین وزارت بهداشت و درمان باید از آمادگی لازم در جهت مقابله با این بیماری برخوردار شود.

 

ضرورت تحصیل دانشجویان رشته دامپزشکی در دانشکده‌های پزشکی

 

 

این نماینده مردم درمجلس نهم، با انتقاد از افزایش انتقال برخی بیماری‌ها از دام به انسان، گفت: متاسفانه بیماری‌های مشترک میان انسان و دام در حال حاضر افزایش پیدا کرده است و باید حتی برای جلوگیری از این موضوع دانشجویان رشته دامپزشکی در دانشکده‌های پزشکی مشغول به تحصیل شوند تا در جریان بیماری‌های مشترک انسان و دام قرار گیرند. 

 

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سازمان دامپزشکی در بحث نظارت بر ذبح و کشتار دام ها به خوبی عمل نمی‌کند، خاطرنشان کرد: اگر نظارت‌ها به خوبی صورت نپذیرد هیچ کنترلی در جهت جلوگیری از گسترش بیماری وجود ندارد، ازاین رو بهتر است که برای افزایش نظارت‌ها سازمان دامپزشکی از دانشجویان  آزمایشگاهی استفاده کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ا. م.
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۸
برای اشنایی دانشجویان دامپزشکی نیازی به حضور در دانشکده پزشکی نیست چرا که خود دانشجویان دامپزشکی همچین واحد ی را دارا هستن.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار