معروف: به کاپیتان حریف که ما را اذیت کرد تبریک می‌گویم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۲۵۷
داور می‌خواست به سود لهستان قضاوت کند

معروف: به کاپیتان حریف که ما را اذیت کرد تبریک می‌گویم

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: داور دوم قصد داشت در ست پنجم به نفع لهستان قضاوت کند اما اعتراض به موقع ما کارساز شد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، سعید معروف در نشست مطبوعاتی بعد از پیروزی شکست تیم ملی ایران مقابل لهستان در لیگ جهانی گفت: به کاپیتان لهستان که ما را اذیت کرد و جور همه را کشید تبریک می‌گویم. کمی از باخت ترس داشتیم. این مسئله باعث شد کارایی لازم را نداشته باشیم.

 

وی افزود: تماشاگران کمک کردند و در جایی که همه فکر می‌کردند بازی تمام شده به مسابقه برگشتیم. روز یکشنبه بازی سخت تر خواهد بود.

 

کاپیتان ایران در مورد عصبانیتش در ست پنجم گفت: در لحظات حساس اشتباهاتی پیش می‌آید. تیم حریف در لحظه‌ای در خواست ویدئو چک کرد که منطقی نبود. داور دوم می‌خواست به سود لهستان قضاوت کند. فکر می‌کنم داور اشتباه عمد نداشت و اعتراض ما به موقع بود.

 

نظرات شما
نیما
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
سعید معروف که یه تنه هم کاپیتان ما بود هم داور. دمش گرم خوب وایساد تا حقمون رو بگیره
8
0
پربازدیدترین آخرین اخبار