کد خبر:۴۲۱۶۸۵

ارتقاء سطح فنی و تجاری‌ برنامه‌های موبایل در دانشگاه شریف

دومین دوره کارگاه‌های آموزشی شریف کاپ و دومین جشنواره موبایل شریف در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ دانشگاه صنعتی شریف به همت کانون علمی-فرهنگی رسانا تصمیم دارد تا امسال نیز در کنار برگزاری مسابقات رباتیک شریف کاپ، که مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد، دومین دوره‌ی کارگاه‌های آموزشی شریف کاپ را بمدت سه روز ‌در تاریخ 7 تا 9 مردادماه سال جاری در محل دانشگاه برگزار نماید. این دوره شامل ۷ کارگاه آموزشی در زمینه‌ی رباتیک و برنامه نویسی موبایل می‌باشد که به صورت موازی در این سه روز برگزار می‌شوند.

 

هم چنین دومین دوره جشنواره موبایل شریف توسط دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف و با همکاری بازار اندرویدی مایکت در روزهای 1و2 مهرماه سال جاری در محل دانشگاه شریف برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در این رویداد بزرگ دانشجویی می‌توانند از دوره‌های ویژه تجاری‌سازی برنامه‌های موبایل بهره‌مند شوند که با هدف ارتقاء سطح فنی و تجاری‌ برنامه‌های موبایل و با رویکرد فرهنگ‌سازی و ایرانی‌سازی این برنامه‌ها اجرا می‌شود. در همین راستا 6 کارگاه تخصصی بر اساس جدیدترین دستاوردها درحوزه تجاری‌سازی برنامه‌های موبایل در تاریخ 15 مردادماه برگزار خواهد شد.


این کارگاه‌ها که شامل تجربه کاربری موبایل، استراتژی خود انتشاری، تبلیغات موبایل و جذب کاربر، ویژگی‌های اجتماعی اپلیکیشن، طراحی پولساز برنامه‌های اندروید و ... هستند با تمرکز بر موضوعاتی مانند ایجاد نگرش تجاری جدید به برنامه‌ها برگزار می‌شوند.


بازار اندرویدی مایکت که مدیران آن خود از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف هستند پیش از این نیز دوره‌های متنوعی را در جهت ارتقا دانش فنی و افزایش توان تخصصی توسعه‌دهندگان ایرانی اجرا کرده است.


کارگاه‌های آموزشی اولین دوره جشنواره موبایل شریف سال گذشته با تمرکز بر آموزش برنامه نویسی اندروید و انتخاب برترین اپلیکیشن ایرانی برگزار شد و با حضور بالغ بر 300 شرکت کننده برگزار شد.


علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کارگاه‌ها می‌توانند به سایت Sharifcup.sharif.ir مراجعه نمایند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار